Cuma, Nisan 19, 2024

Stellaris, Steam’de kısa süreliğine ücretsiz oldu

Paylaş

silkroad gaminggentr

Çıktığı gün satış rekorları kırmayı başaran efsane oyun Stellaris kısa süreliğine ücretsiz olarak oyunculara sunuluyor. Paradox Development Studio tarafından yapılan bu oyuna isterseniz biraz yakından bakalım.

Stellaris nedir ?

Steallaris, uzayda geçen strateji ve taktik tabanlı bir oyundur. Oyunda öncelikli amacınız, imparatorluğunuzu yöneterek diplomatik kararlar vermek üzerine kurulu. Oyun içerisinde isterseniz diğer uluslarla müttefik olabilir, ticaret yapabilir ve isterseniz de savaşabilirsiniz.

stellaris pc hocası

Tüm bu özelliklere ek olarak oyunun uzay üzerinde geçmesi ise oyunu bir adım daha çekici kılmayı başarıyor. Stellaris oyununu takip eden bazı oyuncuların da bileceği üzere oyun biraz yüksek fiyata sahipti. Oyunun ücretsiz süresi sona erdikten sonra oyunun fiyatında indirime gidileceğine dair söylentiler de var.

stellaris

Oyunun 4. yılına özel olarak yapılan bu kampanya dahilinde oyun bugünden itibaren 17 Mayıs tarihine kadar ücretsiz olarak oyunculara sunulacak. Yani bugünden itibaren oyunu beş gün boyunca ücretsiz olarak deneyimleme fırsatına sahip olacağız.

Stellaris oyununu ücretsiz olarak oynamak için buradan oyunun Steam sayfasına gidebilirsiniz. Görüşlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İçindekiler

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler