Cuma, Nisan 26, 2024

iOS 10.3.3 Güncellemesi Yayınlandı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Apple, bir süredir geliştiriciler tarafından testleri yapılan iOS 10.3.3 güncellemesi için nihayet sonuca vardı. Apple bugün test sürecini tamamlayarak iOS 10.3.3‘ü yayınladı. Bakalım güncelleme Apple cihazlarına ne katıyor ?

Bugün yayınlanan iOS 10.3.3 güncellemesi uyumlu iPhone, iPad ve iPod touch modelleri için indirilebilir durumda. Mayıs ayında yayınladığı iOS 10.3.2’nin ardından geleneksel olarak 10.3.3’te yayınlandı. 2 aylık test sürecinde 6 adet beta sürüm yayınlayarak testlerini sonuca ulaştıran Apple, iOS 10.3.3’ü kullanıcılarla buluşturdu.

Aslına bakacak olursak yeni özelliklerden ziyade hata düzeltmelerine ve güvenlik güncelleştirmelerine gidilmiş ve iOS 10.3.2’ye kıyasla küçük geliştirmeleri kullanıcılara buluşturmuş. Zaten 10.x.x gibi güncellemelerden çok bi yenilik beklememek gerek. Yaklaşık 140 MB boyutundaki güncelleme uyumlu cihazlar için indirilebilir durumda.

ios 10 3 3 güncellemesi

Apple, WWDC 2017 etkinliklerinde iOS 11’in duyurusunu gerçekleştirmiş ve Eylül ayında kullanıcılar ile buluşturacağını dile getirmişti. Yani bu güncellemeler iOS 10’un son güncellemeleri diyebiliriz. Güncellemeyi henüz test edemesekte yüklemeyi başlatmış bulunmaktayız.

iOS 10.3.3 Nasıl İndirilir ?

Öncelikle güncellemeyi yüklemek için %50’nin üstünde şarja sahip olması ya da cihazın şarj olur durumda olması gerek. Bunları tamamladıktan sonra Ayarlar > Genel > Yazılım Güncelleme menüsüne gitmeniz yeterli olacaktır. Güncellemeyi indirdikten sonra alt kısımda mavi yazı ile Şimdi Yükle butonuna tıklayarak iOS 10.3.3’ü cihazınıza kurabilirsiniz. 

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler