Cuma, Mart 29, 2024

iPhone Modelleri Ateşe Dayanıklılık Testi

Paylaş

silkroad gaminggentr

Piyasada artık bir gelenek haline gelen iPhone marka modellere karşı farklı testler dünyanın dört bir yanında uygulanmaya devam ediyor. Yeri geldi iPhone‘ları dondurup çekiç ile kırdılar, yeni geldi sıvı yağ ile kavurdular, yeri geldi press makinesi ile ezdiler. Şimdi de tüm iPhone modelleri ateşe karşı dayanıklılık testine tabi tutuldu. Video ve dayanıklılık test videosu haberimizde.

Tüm iPhone Modelleri Ateşe Karşı Testte

Açıkçası videoyu izlemeden önce “neden böyle bir manyaklık girişinde bulunuldu ?” sorusunu kendi kendime sordum. Ancak yine cevabını bulamadığım için sadece izlemek ile yetindim. Bu sefer de tüm iPhone modellerini bir araya toplayarak ateşe karşı ne kadar dayanıklı olduğu test edildi.

Yayınlanan videoyu her ne kadar gereksiz bulsak da, izlerken bir kaç ince fikir elde edebilmeniz mümkün. Videoda da göreceğiniz üzere iPhone modelleri bir tepsi içerisine yerleştirilmiş ve üzerlerine benzin dökülüyor. Ardından çakmağın çakılması ile birlikte kronometre de aynı anda açılarak süre tutuluyor. Tüm iPhone modelleri arasında sadece bir tanesi sağ salim işin içerisinden çıkabiliyor. Sizce bu iPhone modeli hangisi olmuştur ?

 

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler