Cuma, Nisan 19, 2024

iPhone X İçin Ultra Pahalı Kılıf Koleksiyonu Ortaya Çıktı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Apple‘ın yeni amiral gemisi iPhone X için ultra pahalı kılıf koleksiyonu üretildi. Kılıflar o kadar pahalı ki bazıları cihazın fiyatını bile aşıyor.

Apple tarafından 12 Eylül’de lansmanı gerçekleştirilen iPhone X’e özel titanyumdan yapılmış ultra pahalı kılıf koleksiyonu ortaya çıktı. Gray International adlı bir şirket tarafından üretilen kılıfların bazılarının fiyatı, iPhone X’in fiyatından bile daha fazla.

iphone x kılıf 1

Daha önceki iPhone cihazları için de kılıf üreten Singapur merkezli Gray International şirketi titanyumdan ürettiği 5 farklı renkteki kılıflarını görücüye çıkardı. Titanium, Stealth, Gold, Rose Gold ve Aurora renk seçenekleri bulunan kılıflar çok şık dursa da fiyatları son derece uçuk.

İşte O Kılıfların Fiyatları!

Gray International tarafından üretilen kılıfların tasarımına diyecek yok. Ancak fiyatları son derece eleştiriye açık. Koleksiyonun en ucuzu olan Titanium renge sahip kılıfın fiyatı 645$. Fiyat ilk bakışta şaka gibi gelse de gerçek. Renk seçeneklerine göre fiyatı artan kılıflar; Stealth renk seçeneği için 745$, Gold ve Rose Gold renk seçenekleri için 1,145$

iphone x kılıf 2

Ve sıra koleksiyonun en pahalı kılıfında. 12 Eylül’deki lansmanda iPhone X’in fiyatı 1,200$ olarak belirlenmişti. Koleksiyonun en pahalı kılıfı, Aurora renk seçeneği ile tam 1,295$. Kılıfın fiyatı cihazdan daha pahalı. Bu fiyatla ne kadar satar bilinmez ama gerçekten çok çok fazla bir fiyat etiketine sahip olduğunu düşünüyorum.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler