Salı, Nisan 16, 2024

İşte Mount & Blade II : Bannerlord’un Oynanış Videoları!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Yerli oyun alanında en büyük gururumuz olan Mount & Blade‘in son oyunu, E3 2017 etkinliklerinde videolarıyla kendini gösterdi.

Ankaralı yerli oyun firması Taleworlds tarafından geliştirilen Mount & Blade II : Bannerlord‘un oynanış videoları yayımlandı. Geçmişteki Mount & Blade oyunlarındanda bildiğimiz gibi yine orta çağ savaşlarını çok başarılı bir şekilde yansıtıyor. Önceki oyunlarına göre daha gelişmiş grafikler ve efektler sunan Mount & Blade II : Bannerlord çok satacak gibi duruyor.

Dövüş tekniği ile daha önceki oyunlarına benzerken ; At üzerindeki manevra ve kabiliyetleri çok daha başarılı duruyor. Mount & Blade II : Bannerlord önceki oyunlardaki gibi açık alan muharebesini çok iyi bir şekilde gösteriyor. Oyunda dikkatimizi en çok çeken detay ise atların arkasından çıkardığı tozların oyuna en iyi şekilde yansıtılması.

Mount & Blade‘in ilk oyunu ile dünya genelinde 7 milyon adet satmayı başarmıştı. Buna karşılık oyuncuların yeni oyun beklentileri bi hayli arttı. Oyunun çıkış tarihi kesin olarak belli olmasa da 2017 yılı içerisinde piyasaya sürüleceği ön görülüyor.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler