Perşembe, Mayıs 9, 2024

Karşınızda Yeni Volkswagen Passat Variant!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Volkswagen Yeni Passat ‘ ı görücüye çıkardı. Artık sadece Station wagon kasa tipiyle satılacak olan Yeni Passat‘ın detaylarına beraber bakalım;

Yeni Passat Variant‘ın  dışarıdan en dikkat çeken özelliği eski nesline göre büyümüş olması gibi görünüyor. Passat ‘ın uzunluğu 4.917 milimetreye ulaşmış durumda. Yani yerini aldığı Passat ‘dan 144 mm uzun olan Yeni Passat aynı zamanda 50 mm daha uzun bir aks aralığına sahip olmuş.

passat

Business, Elegance ve R-Line paketleri ile sunulacak Yeni Passat her pakette dışarıdan belirli farklılıklara uğruyor gibi görünüyor. Bunun yanında dikkat çeken yeni Matrix far tasarımı ise en baz donanımda ise standart olarak geliyor.

passat ic

İç mekanda belirgin değişikler gördüğümüz Passat ‘da 12.9 inçlik multimedya sistemi ile standart olarak gelecek . Opsiyon olarak bu multimedya sistemi 15 inç boyutuna kadar alınabilecek. Aynı zamanda bütün modellerde hayalete gösterge kullanacak olan Passat 10.25 inçlik bir gösterge paneline sahip.

passat bagaj

Oldukça devasa görünen bagaja sahip olan Station Wagon Passat bizleri 690 Lt ‘ilk bir bagaj ile karşılıyor. Koltuklar yattığında ise bu hacim 1.920 Lt ‘e ulaşıyor. Passat ‘ın boyutlarının büyümesi hem bagaj alanına hemde iç mekan genişliğinde çok rol üstlenmiş gibi görünüyor.

Şimdi gelelim yeni Passat’ın motor seçeneklerine;

Yeni Passat oldukça fazla motor seçeneği sunuyor. Benzinli motorlardan başlamak gerekirse 1.5 eTsi 150 bg motor ile sunulacak olan Passat bunun yanında 2.0 Tsi motor ile de 201 bg olacak ve önden çekiş sistemine sahip olacak. Yine 2.0 Tsi motor ile gelen Passat’da bir diğer güç seçeneği ise 265 bg ve Awd olarak alınabiliyor.

Dizel motorlara da halen veda edememiş olan Passat 2.0 Tdi motoru ile 125 bg , 150bg önden çekiş versiyonu ile karşımıza çıkarken aynı zamanda 195 bg versiyonu ile de Awd olarak sunuluyor.

Bunun yanında Plug-in hybrid olarak da karşımıza çıkan Passat en standart donanımda 1.5 Tsi motor ile 205 bg güç üretiyor. Bir üst seviyede ise bu güç 270 bg ‘e çıkıyor buda Yeni Passat ‘da en güçlü motor seçeneği olacak.

Bakalım Yeni Station Vagon Passat eski popülaritesini  devam ettirebilecek mi ? Zamanla göreceğiz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler