Cuma, Nisan 19, 2024

Konami, eFootball’daki Hatalar için Oyunculardan Özür Diledi!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Konami, piyasaya sürüldükten kısa süre sonra Steam’de en kötü incelenen oyun haline gelen eFootball’un hatalarından dolayı özür dilemek için bir bildiri yayınladı. Şirket, oyunun sorunlarına geçmeden önce Twitter’da yaptığı açıklamada, “eFootball 2022’nin piyasaya sürülmesinden sonra, geçiş hızı ve savunma operasyonunu içeren oyun dengesiyle ilgili çok sayıda geri bildirim ve talep aldık” dedi. “Ayrıca, kullanıcıların ara sahneler, yüz ifadeleri, oyuncuların hareketleri ve topun davranışı ile ilgili yaşadığı sorunlarla ilgili raporlar olduğunu da belirtmek isteriz.”

“Sorunlar için çok üzgünüz ve herkesi tüm endişeleri ciddiye alacağımızdan ve mevcut durumu iyileştirmek için çaba göstereceğimizden emin olmak istiyoruz.”

Konami’den yapılan açıklamada, “Bu çalışma sürekli güncellenecek, kalite iyileştirilecek ve içerik sürekli olarak eklenecek. Önümüzdeki haftadan itibaren, kullanıcılarımıza anketler aracılığıyla daha fazla görüş alırken, Ekim ayında bir güncellemeye hazırlanacağız.” sözlerini dile getirdi. “Mümkün olduğunca çok kullanıcıyı memnun etmek için elimizden gelenin en iyisini yapacağız ve eFootball 2022’ye sürekli desteğinizi bekliyoruz.” şeklinde ekledi.

Bunca yıllık başarılarını yeni projeleri eFootball’ın hatalı grafiklerini zedeleyen şirket, yakın zaman içerisinde bu hataları giderecek bir yama ve güncelleme yayınlanacak. Şirket başta olmak üzere herkes bu hataların giderileceğini ve oyunun daha iyi bir noktaya geleceğini umut ediyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler