Çarşamba, Nisan 24, 2024

Korku oyunu Goosebumps:Dead of Night duyuruldu

Paylaş

silkroad gaminggentr

Çocuk korku serisi olan Goosebumps‘ın yeni oyunu Goosebumps: Dead of Night duyuruldu. Goosebumps kitap serisinin yayıncısı Scholastic Publishing, seriyi bir oyun haline getirmek için daha önceden bir anlaşma yapmıştı. Bugün ise oyunun fragmanı yayınlandı ve oyun duyurulmuş oldu.

Goosebumps:Dead of Night ne zaman çıkacak ?

Oyunun çıkış tarihi ile ilgili kesin bir bilgi bulunmuyor. Fakat oyunun yaz aylarında çıkacağı da söylentiler arasında. PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch ve PC için çıkacak bu oyunun nasıl olacağını isterseniz kısaca anlatalım.

goosebumps

Oyunun geliştiricisi Cosmic Forces tarafından söylenenlere göre bu oyun, mobil VR oyunu olan Goosebumps:Night of Scares oyununun yeniden tasarlanarak geliştirilmiş hâli  olacak.

Gosebumps:Dead of Night oyunu bizlere birinci şahıs görünümü sunacak. Oyunda kitap serisinde olan Slappy the Dummy başta olmak üzere birçok korku karakteri yer alacak ve bizleri korkutmak için fırsat kollayacaklar.

Oyunun fragmanını aşağıdan izleyebilir ve yaz aylarında çıkış yapması beklenen bu oyun hakkında olan görüşlerinizi yorumlar kısmından bizler ile paylaşabilirsiniz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler