Cumartesi, Temmuz 27, 2024

KOTOR Remake Hala Geliştiriliyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Embracer Group’un raporlarına göre efsane oyun Star Wars: KOTOR Remake hala geliştirilme aşamasında.

Sony’nin sunumda Star Wars KOTOR için bir Remake duyurusu izlemiştik. Bu duyurudan yaklaşık 1.5 yıl sonra oyunun beklemeye alındığı haberini görmüştük. Oyunu geliştiren firma önceden de Star Wars: KOTOR’u, İOS ve Android cihazlara portlamış olan Aspyr Media olacaktı. Ancak Aspyr Media’yı Embracer Group’un almasıyla birlikte oyunun yapımcı şirketi el değiştirmişti.

kotor 2

Yapımcı şirket bu değişiklikle birlikte Saber İnteractive olmuştu. Saber İnteractive’e baktığımız zaman ise geliştirdiği oyunlar gayet iyi yorumlar almıştı. Aynı zamanda şirketin Halo: The  Master Chief Collection ve Crysis Remastered’da emeği geçmiş. Buna baktığımızda şirketin gerçekten Remastered oyunlarla içli dışlı olduğunu görebiliyoruz. Bu karar Star Wars KOTOR Remake için iyi bir gelişme olmuştu.

KOTOR Remake İçin Hala Yaşam Belirtisi Var

Embracer Group geçen günlerde bir rapor yayınladı. Bu raporda 23 Mayıs 2023’ten itibaren hem çıkan hem de geliştirilmekte olan oyunlar için bir bölüm yer alıyordu. Raporda şirketin bir çok diğer oyunu yer alsa da gözümüze çarpan Star Wars KOTOR Remake oldu.

kotor 3

Raporda oyunla ilgili PC ve PS 5 için çıkacağı belirtilirken ayrıyeten geliştirme çalışmalarının Embracer Group’a ait bir stüdyo tarafından geliştirildiği yazıyordu.

Çağrı Yavan
Çağrı Yavan
Merhaba, ben Çağrı Yavan. Teknoloji ve oyun dünyasına meraklı bir yazarım. PC Hocası'nda, oyunlar ve teknoloji ile ilgili haberleri takip ediyor, okuyuculara bu alandaki yenilikleri aktarmak için çalışıyorum. Oyunları ve teknolojiyi sevmek, takip etmek ve paylaşmak benim için bir tutku.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler