Pazartesi, Ekim 21, 2024

Last of Us Part II Remastered PC Çok Yakında! Tarih Gözüktü

PlayStation oyunlarının PC dünyasına giriş yapmasına ilişkin yeni gelişmeler var. Geçen hafta boyunca yayınlanan yeni haberler ve sızıntılar, daha fazla oyunun PC için sunulacağını işaret etmişti. Ama görünen o ki işin arka planında çalışmalar çoktan başladı. Zira geçtiğimiz hafta PC dünyasına geleceği sızdırılan oyunlara ek olarak şimdi de Last of Us Part II Remastered PC versiyonu için bir sızıntı geldi.

Last of Us Part II Remastered PC Ne Zaman Gelecek?

Daha önce Ghost of Tsushima’nın PC versiyonu hakkında önemli bir sızıntı gerçekleştiren ve sızıntıları doğrulanan Silknigth tarafından verilen yeni bilgilere göre oyunun duyurusu çok yakında.

Yeniden uyarlanmış ve No Return moduyla ana oyunu da gölgede bırakmış yapımın Nisan ayı içerisinde duyurulacağı belirtiliyor. İsabetli sızıntılarıyla bilinen kaynağın verdiği bilgiler içerisinde ilginç bir detay da var.

BENZER:  Call of Duty: Modern Warfare 3 Kısa Süreliğine Ücretsiz Oluyor!

Last of Us Part II Remastered PC

Evet Last of Us Part II Remastered PC Nisan ayında duyurulacak deniyor ama oyun hemen çıkış yapmayacak. Oyunun duyurusu ile çıkış tarihi arasında uzun bir zaman olacağı yönünde bir bilgi var.

Sony’nin bu kez oyunu hemen sunmayacağı ve yapımı PC’ye hazırlamak için biraz daha mesai harcayacağı belirtilmekte.

Henüz resmi açıklama olmadığı için tabii ki bu bilgileri kesin olarak doğrulayamıyoruz ama şu da var ki Sony, PS oyunlarını PC dünyasına taşıma konusunda artık daha esnek. Last of Us Part buna sadece bir örnek. İlerleyen dönemde çok daha fazla oyunun geldiğini görebiliriz.

silkroadgaminggentr

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Benzer Haberler

Nasıl Yapılır?

Diğer Haberler