Cuma, Mart 29, 2024

League of Legends 2019 Worlds Şampiyonu Belli Oldu!

Paylaş

silkroad gaminggentr

League of Legends Dünya Şampiyonası Finali’nde G2 Esports ve Funplus Phonenix arasında oynanan seride finali 3-0 gibi net bir oyunla kazanan Funplus Phonenix şampiyon oldu.

Otoriteler tarafından 2018’in en iyi takımı olarak gösterilen Avrupalı temsilci G2 Esports ile Çin temsilcisi Funplus Phoneix arasında gerçekleşen final musabakası, Funplus Phonex‘in serinin başından itibaren gösterdiği dominant oyun ile birlikte 3-0 kazanmasını bildi. G2, final musabakasının Avrupa’da olması ve SKT Telecom‘u eleyerek finale çıkmasından dolayı favori olarak gösteriliyordu. Serinin en değerli oyuncusu ise FunPlus Phoenix’in Ormancısı Gao “Tian” Tian-Liang oldu

Geçen sene izlenen finali 100 milyon kişiden fazla kişi takip etmişti ve bu seneki finalin daha fazla kişi tarafından izleneceği tahmin ediliyordu. Paris’de gerçekleştirilen finalin açılış seremonisi ise yine izlenmeye değerdi. Artırılmış gerçeklik teknolojisi kullanılan seremonide çeşitli sanatçılar yer alarak izleyicilere görsel bir şov yaşattı.

Sizin favoriniz kimdi ve final mücadelesini nasıl buldunuz?

Sinan Akyüz
Sinan Akyüz
Teknoloji ve bilim dünyasını yakından takip eden, geleceğin keşiflerine hayranlık duyan, yapay zeka, biyoteknoloji gibi alanlarda öğrenmeye ve bilgi paylaşmaya tutkuyla bağlıyım.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler