Perşembe, Mart 28, 2024

Lenovo ThinkPad X1 Nano Tanıtıldı: Yalnızca 907gr

Paylaş

silkroad gaminggentr

Lenovo bugün, yalnızca 1,99 pound (907 g) ile gelmiş geçmiş en hafif ThinkPad ThinkPad X1 Nano‘yu duyurdu. Yeni ThinkPad X1 Nano, 11. nesil Intel Core işlemciler tarafından desteklenmektedir ve Intel’in EVO platformunu temel alır. Bu hafif dizüstü bilgisayar, yeni 16:10 en boy oranına sahip 2K yüksek çözünürlüklü Dolby Vision ekranıyla harika bir görüntüleme deneyimi sunuyor.

ThinkPad X1 Nano’daki Dolby Atmos Hoparlör Sistemi, sürükleyici bir ses deneyimi oluşturmak için yukarı doğru ateşleyen iki tweeter ve aşağı doğru ateşleyen iki woofer ile birlikte gelir.

ThinkPad X1 Nano’nun önce çıkan özellikleri

  • Intel Iris® Xe grafiklere sahip 11. Nesil Intel Core ™ i7 işlemcilerle güçlendirilmiş olan X1 Nano, ince ve hafif dizüstü bilgisayarlar için dünyanın en iyi işlemcilerini barındırarak 2,7 kata kadar daha hızlı içerik oluşturma, %20’den fazla daha hızlı ofis üretkenliği ve 2 kattan fazla daha hızlı oyun ve rakip ürünlere göre gerçek dünyadaki iş akışlarında hız sağlıyor.
  • Thunderbolt 4, güce, monitörlere, depolamaya ve diğer birçok harici aygıta hızlı, tek kablolu bağlantı sunuyor.
  • X1 Nano, güncellenmiş bir yapay zeka ve biyometrik ThinkShield güvenlik özellikleri paketine sahip ilk ThinkPad‘dir. Bunlar, kullanıcı tanıdık Match on Chip Parmak İzi Okuyucusuna gittiğinde el değmeden oturum açmayı ve cihaz kilidini etkinleştiren yeni ses tanıma ve insan varlığı algılamaya kadar uzanır.
  • X1 Nano, Windows 10 Pro veya Ubuntu Linux OS ile önceden yüklenebilir ve geleceğe hazır bağlantı için isteğe bağlı 5G özelliğine sahiptir.
  • 16:10 en boy oranına sahip 13 inç Dolby Vision 2K ekran, geniş görüntüler sunar ve %100 sRGB, netlik ve renk doğruluğu sağlar. Dokunmatik ekran seçenekleri de mevcuttur.
  • Hoparlör sistemi, sürükleyici ses için Dolby Atmos desteğine sahip dört hoparlör içerir ve dört 360 derecelik mikrofonla birlikte, sesli ve görüntülü aramalar sırasında yüksek ve net olmanızı sağlar.
Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler