Cumartesi, Nisan 20, 2024

Lenovo Y70 için Lansman Tarihi Belli Oldu!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Çin merkezli bilgisayar ve akıllı telefon üreticisi Lenovo, 2022 yılının başlarında birinci sınıf bir yonga seti ve oyun özelliklerine sahip Legion Y90 akıllı telefon modelini piyasaya sürmüştü ve şimdi ise şirket Lenovo Y70 isimli amiral gemisi segmentinde bir akıllı telefon üzerinde çalışıyor ve 13 Ağutos’ta düzenleyeceği lansman etkinliğinde akıllı telefonu tanıtıyor olacak.

Halo kod adına sahip Lenovo Y70, geçtiğimiz Haziran ayında TENAA’da ortaya çıktı. Çin mevzuatındaki render ve fotoğrafları karşılaştırdığımız zaman diğer spekülasyonlar ile aynı telefona benziyor. Akıllı telefon 50MP çözünürlüğünde ana kamera ile birlikte gelirken Full HD+ çözünürlüğe sahip 6.67 inç boyutunda AMOLED ekran sunacak.

Arka taraftaki üçlü kamera kümesinde OIS (Optik Görüntü Sabitleme) destekli 50MP ana kameraya 13MP çözünürlüğünde ultra geniş açılı kamera eşlik ediyor olacak ve akıllı telefon Qualcomm’un Snapdragon 8 Gen 1+ yonga setinden aldığı güç sayesinde 8K video kaydı yapabilecek.

Lenovo Y70, 16GB RAM ve 512GB Dahili Depolama Alanı konfigürasyonu ile birlikte içerisinde barındırdığı tüm donanımın ihtiyaç duyduğu enerjiyi 4880 mAh kapasiteli bataryadan sağlayacak.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

1 Yorum

  1. LG gibi Lenovo da maalesef telefon yapamıyor nedendir bilinmez ama adamlar Bizim Vestel gibi uyumsuz montaj mı yapıyor yazılıma yaptıkları değişiklik den mi belli değil bir türkü stabil çalışmıyor kısacası telefon da alınacak markalar belli nasıl ki Lenovo da Xiaomi gibi kendini ispat eder o zaman ona da şans verilir diye düşünüyorum şimdilik deneme işini meraklı fanlar a bırakıyoruz

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler