Perşembe, Nisan 25, 2024

nubia Red Magic 7S Pro Küresel Olarak Tanıtıldı: Özellikleri Neler?

Paylaş

silkroad gaminggentr

ZTE’nin sahibi olduğu Çin merkezli akıllı telefon üreticisi nubia, aslına bakılırsa bu ayın başlarında Nubia Red Magic 7S ve 7S Pro akıllı telefon modellerini tanıtmıştı fakat bu cihazlar yalnızca Çin pazarına özel olarak satışa sunulmuştu. Şimdi ise şirket kardeş akıllı telefonları küresel olarak tanıttı ve satışa sunuyor.

Nubia Red Magic 7S Pro iki farklı konfigürasyon seçeneği ile geliyor olacak; 12GB RAM ve 256GB Dahili Depolama Alanı, 18GB RAM ve 512GB Dahili Depolama Alanı. Akıllı telefon gücünü Qualcomm’un Snapdragon 8 Gen 1+ yonga setinden alırken aşırı ısınma durumlarını önlemek için 10 katmanlı bir soğutma sistemine sahip.

Mevzubahis soğutma sistemi, bir grafen ısı yalıtım plakası, bir Buhar Odası ayrıca yüksek iletken jel, bakır bobin, ısı, dağıtma plakası, soğutma havası kanalı ve koruyucu kılıfı içerisine barındırıyor.

nubia red magic 7s family
nubia Red Magic 7S Pro Küresel Olarak Tanıtıldı: Özellikleri Neler? 4

Akıllı telefonlar Mercury ve Supernova renk seçeneklerine özel ayrı bir RGB ışıklandırma sunarken aynı zamanda ultra ince ve köpekbalığı yüzgeci bıçakları tasarımına sahip yerleşik bir fan ile birlikte geliyor ve şirket yerleşik fan sisteminin Red Magic 7 Pro’dan 4dB daha sessiz olduğunu ve hava akışını yüzde 16 oranında artırdığını iddia ediyor.

nubia red magic 7s ailesi yerleşik fan
nubia Red Magic 7S Pro Küresel Olarak Tanıtıldı: Özellikleri Neler? 5

Ekran tarafına gelecek nubia Red Magic 7S Pro, DC karartma ile 1080×2400 piksel çözünürlüğe, 120Hz görüntü yenileme ve 960Hz dokunmatik örnekleme hızlarına sahip 6.8 inç boyutunda 10-bit AMOLED ekran ile birlikte gelirken ön tarafta 8MP çözünürlüğünde özçekim kamerası sunuyor.

Arka tarafa geldiğimiz zaman akıllı telefonlar 64MP çözünürlüğünde ana kamera, 8MP çözünürlüğünde ultra geniş açılı kamera ve 2MP çözünürlüğünde makro kameradan oluşan üçlü bir kamera kurulumu yer alıyor.

nubia red magic 7s
nubia Red Magic 7S Pro Küresel Olarak Tanıtıldı: Özellikleri Neler? 6

Nubia Red Magic 7S Pro, 2 Ağustos tarihinden itibaren ön siparişlere açılıyor ve 9 Ağustos tarihinden itibaren ana satışlara ve dağıtımlara başlıyor. Akıllı telefonun fiyat etiketleri 949 Euro/809 Sterlin ve 899 Dolar iken ülkemizde satışa sunulup sunulmayacağını henüz bilmiyoruz.

Ayrıca Pro olmayan modelin henüz küresel pazarlarda satışa çıkmayacağı belirtiliyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler