Cumartesi, Nisan 20, 2024

Motorola Moto Edge X30 Pro, Edge 30’dan Daha Pahalı Olacak!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Amerika Birleşik Devletleri merkezli akıllı telefon üreticilerinden Motorola, önümüzdeki hafta 2 Ağustos’ta yeni nesil katlanabilir akıllı telefonu Razr 2022 ile birlikte Edge X30 Pro modelini tanıtıyor olacak. Lansmana yaklaştıkça akıllı telefonlar hakkında daha çok bilgi ortaya çıkmaya devam ediyor.

Lenovo China’nın Cep Telefonu Departmanı Genel Müdürü Chen Jin’e göre X30 Pro, geride bıraktığımız Aralık ayında piyasaya sürülen X30’dan daha pahalı bir fiyat etiketine sahip olacak. Edge X30 modeli 2999 Çin Yuanı (444 Dolar) fiyat etiketine sahipti.

edge x30 pro
Motorola Moto Edge X30 Pro, Edge 30'dan Daha Pahalı Olacak! 2

Motorola Moto Edge X30 Pro; 200MP çözünürlüğe sahip ana kamera ile gelen ilk akıllı telefon ünvanına sahip olacak ve oldukça büyük lense sahibi olması fiyat etiketinin pahalı olmasındaki sebeplerden bazıları. Akıllı telefon aynı zamanda yonga seti olarak Qualcomm’un Snapdragon 8 Gen 1+’ı kullanıyor ve bu da akıllı telefonun fiyat etiketinin yüksek olması sağlayacak sebeplerden biri.

Aynı zamanda spekülasyonlara göre Edge X30 Pro, yalnızca Çin pazarında satılan Edge 30 Ultra’nın yeniden markalanmış hali olacağı belirtiliyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler