Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Lies Of P İçin Yeni Oynanış Videosu ve Demo Yayınlandı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Neowiz, Lies Of P için yeni bir Demo ve oynanış videosu yayınladı. Souls-Like türü için geliştirilen oyunu şirket, ilk kez 2021 yılında duyurmuştu. Bu duyurunun ardından şirket geçtiğimiz yıl Gamescom’de bir fragman yayınlamış ve çıkış tarihini 2023 olarak duyurmuştu. Bu sene ise şirket Şubat ayında yeni bir hikaye fragmanı yayınlamış ve çıkış tarihini Ağustos 2023 olarak açıklamıştı. Bu oyunun ilgi çekici yanlarından birisi ise oyun çıktığı günden itibaren Game Pass’e gelecek.

lies of p 3

Yapımın hikayesi için ise Pinokyo’dan esinlenen bir hikaye çıkartmaya çalıştığını rahatlıkla söyleyebiliriz. Oyunun türü Souls-Like olacak. Ayrıca oyunun teması gereği oyun içinde korku unsurları da yer alacak gibi gözüküyor. Oyunun geçeceği yer ise Avrupa olacak. Zaman dilimi olarak ise 19.Yüzyıl sonları ve 20.Yüzyıl başları olarak söyleyebiliriz. Oyunun hikayesi Pinokyo’dan esinlendiğinden dolayı oyun içinde bir yalan sistemi olacak. Bu yalan sistemine göre oyun içinde söylediğimiz yalanlarla oyun için olan sonu değiştirebileceğiz. Oyun, Krat adlı bir şehirde geçiyor. Oyunun hikayesine göre oyunda veba salgını ve ölümcül kuklalar var ve hikaye buna göre ilerleyecek. Oyunda amacımız Gepetto’yu bulmak ve P’nin insan olmasına yardım etmek.

Lies Of P İçin Oynanış Demosu Yayınlandı

Geçtiğimiz gün olan Summer Game Fest’te ise şirket, oyun için bir oynanış fragmanı yayınladı.

lies of p 2 scaled

 

Şirket, oyun için bir Demo da yayınladı. Demo, oyun içinde yer alan iki bölümden oluşuyor. Demo’nun içinde üç ayrı Boss dövüşü var. Demo’da oyun içinde yer alan bazı önemli karakterleri görebileceğiz ve silah birleştirme özelliğini deneyebileceğiz. Ayrıca bu etkinlikte şirket oyunun çıkış tarihini bir ay daha erteleyerek oyunun 19 Eylül’de çıkış yapacağını duyurdu.

Lies Of P, 19 Eylül’de PC, PS 5, PS 4, Xbox Series S/X, Xbox One için çıkış yapacak.

Çağrı Yavan
Çağrı Yavan
Merhaba, ben Çağrı Yavan. Teknoloji ve oyun dünyasına meraklı bir yazarım. PC Hocası'nda, oyunlar ve teknoloji ile ilgili haberleri takip ediyor, okuyuculara bu alandaki yenilikleri aktarmak için çalışıyorum. Oyunları ve teknolojiyi sevmek, takip etmek ve paylaşmak benim için bir tutku.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler