Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Like A Dragon Gaiden: The Man Who Erased Çıkış Tarihi Duyuruldu

Paylaş

silkroad gaminggentr

Sega, ünlü serilerinden olan Yakuza serisi için çıkacak yeni oyunun çıkış tarihini duyurdu. Sega, Yakuza serisinin ismini Like A Dragon olarak değiştirdiğini Ekim 2022’de duyurmuştu. Aynı duyuruda seri için yeni olan 2 oyun daha duyurmuştu. Bu oyunlardan biri Yakuza serisi için devam oyunu olan Like A Dragon 8 olmuştu. Şirketin duyurduğu diğer oyun ise Like A Dragon Gaiden: Who Erased His Name olmuştu.

yakuza gaiden 2

Sega, bu oyun için açıkladığı hikayede oyundaki baş karakterimiz önceki oyunlarda da olduğu gibi Kiryu olacak. Ancak bu hikayede geçmişini bazı sebeplerden ötürü silmesi gerektiğinden Joryu adlı bir kod adı alacak. Oyunda Kiryu’ya bir görev verilecek. Bu görev de eskiden çalıştığı Yakuza ailesindeki başkan için korumalık yapmak olacak. İşte Sega, yeni oyunda olacak hikayeyi bu şekilde özetleyip açıkladı. Şimdi ise geçtiğimiz gün düzenlenen Summer Game Fest’te, Like A Dragon Gaiden: Who Erased His Name için şirket bir fragman gösterdi ve çıkış tarihi de verdi.

Like A Dragon Gaiden: Who Erased His Name Ne Zaman Çıkacak ?

Şirketin, oyun için gösterdiği fragmanda verilen çıkış tarihi 9 Kasım oldu. Şirket fragmanda oyun hakkında yeni şeyler de gösterdi. Bu gösterilenlere göre oyunda 2 dövüş stili olacak. Bunlardan birisi Ajan dövüş sitili olacak. Bu stilde karakterimiz Ajan ismine uygun olarak ajanların kullandığı özel ekipmanları kullanacak.

yakuza gaiden 3

Diğer stil ise eski Yakuza oyunlarından da bildiğimiz Dragon stili olacak. Bu stil ana karakterimiz Kiryu’nun önceki 7 oyunda da kullandığı ana dövüş stili olmuştu. Oyunun Steam sayfası da şu an açılmış durumda.

Like A Dragon Gaiden: Who Erased His Name, 9 Kasım 2023’te PC, Xbox Series S/X, PS 5 için çıkacak.

Çağrı Yavan
Çağrı Yavan
Merhaba, ben Çağrı Yavan. Teknoloji ve oyun dünyasına meraklı bir yazarım. PC Hocası'nda, oyunlar ve teknoloji ile ilgili haberleri takip ediyor, okuyuculara bu alandaki yenilikleri aktarmak için çalışıyorum. Oyunları ve teknolojiyi sevmek, takip etmek ve paylaşmak benim için bir tutku.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler