Pazar, Nisan 28, 2024

Lionel Messi Instagram Rekorunu Kırdı! Kaç Beğeni Aldı?

Paylaş

silkroad gaminggentr

Katar’da düzenlenen 2022 Dünya Kupası sonlandı. İddialı takımların top koşturduğu turnuvada kazanan ise Arjantin oldu. Kıyasıya bir mücadele sonrasında kupayı kaldıran Arjantin’de en çok dikkat çeken isim ise tabii ki Lionel Messi oldu.

Dünyanın en iyi futbolcuları arasında gösterilen ünlü isim, yıllardır beklediği dünya kupası özlemine de son vermiş oldu. Ünlü ismin sonunda kupayı kaldırması, sosyal medyanın da gündemine oturdu. Öyle ki bu gelişmeyle beraber Instagram’ın en çok beğeni alan gönderisi de değişti. Hatta yeni bir rekor geldi.

Lionel Messi Dünya Kupası ile Rekor Kırdı

Finalin ardından Messi, kupayı kaldırdığı bir gönderiyi Instagram üzerinden paylaşmıştı. Paylaşımına kupayı ne kadar çok istediğini dile getiren bir açıklama da ekleyen ünlü futbolcu, resmen beğeni rekoru kırdı.

Bu gönderiyle beraber ünlü isim 59.8 milyon beğeni sayısına ulaşmayı başardı. Böylece Instagram’ın en çok beğenilen gönderisi de Lionel Messi’nin kupa gönderisi oldu.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Leo Messi (@leomessi)’in paylaştığı bir gönderi

Daha önce tek bir yumurtanın paylaşıldığı bir hesaba ait olan beğeni rekoru, 55 milyon seviyesindeydi. Unutmadan ünlü futbolcunun takipçi sayılarında da yükselişinin sürdüğünü belirtelim.

Gönderi sonrasında başarılı futbolcunun takipçi sayısı 402 milyonu buldu. Milyonlarca yeni takipçi kazanan Messi, kariyerinin sonuna doğru yaklaşırken zirve yapmayı başarmış gibi gözüküyor. Sosyal medyadan gördüğü ilgi bunun kanıtı.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler