Pazar, Nisan 28, 2024

Instagram’ın İnternet Sitesine Karanlık Mod Desteği Geldi!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Amerika Birleşik Devletleri merkezli şirket Meta‘nın sahibi olduğu sosyal medya platformları devlerinden Instagram, son kullanıcıya yönelik geliştirmeler ve testler yapmaya devam ediyor ve bu yenilik sürecinde ise platformun internet sitesine karanlık mod desteği ile birlikte görünüm modu seçebilme özelliği getirildi. Artık Instagram’a internetten erişim sağlayan kişiler internet sitesini artık tıpkı mobil cihazlarda olduğu gibi açık/koyu modlar arasında geçiş yapabilecekler.

Şu anda Instagram’a internet tarayıcınız üzerinden erişim sağladığınız zaman platform, sistem tercihlerinize göre otomatik olarak açık/koyu mod arasında değişim gerçekleştiriyor fakat buna ek olarak sol tarafta yer alan panelin alt kısmında bulunan menü üzerinden modlar arasında kolaylıkla geçiş yapabilirsiniz.

Screenshot 2022 12 16 at 20.57.17
Instagram'ın İnternet Sitesine Karanlık Mod Desteği Geldi! 2

Koyu mod ile kullanmaya başladığımızda mobilden alışık olduğumuz bir karanlık mod renk şeması bizleri karşılıyor ve göz yormuyor. Böylelikle bilgisayar başında Instagram’ı çok fazla kullanan kişiler için artık göz yormayan bir mobil versiyon mevcut. Sizler bu durum hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarda buluşalım.

Ayrıca bizleri Instagram’da takip etmek için buradaki linke tıklayabilirsiniz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler