Perşembe, Nisan 18, 2024

Logitech G213 Prodigy Oyuncu Klavyesi İncelemesi

Paylaş

silkroad gaminggentr

Bu hafta ofisimize Logitech‘in yeni geliştirmiş olduğu G213 Prodigy modeli konuk oldu. Şık tasarımı, hafif yapısı ve RGB olması ile dikkatleri üzerine çeken Logitech G213 Prodigy‘nin altını üstüne getirdik.

G213 Prodigy Neler Sunuyor ?

Gaming bir klavyeden bahsediyoruz. O yüzden RGB olması beni şaşırtmadı diyebilirim. Ekstra olarak su geçirmeyen yapısını çok merak ettim. Ancak sonradan öğrendik ki sadece 60 ml’ye kadar sıvı temaslarına karşı dayanıklı olduğu ortaya çıktı. Yani gidip de üzerine bir bardak su döküp “dur bi test yapalım” dediğinizde kendinizi ateşe atıyor olabilirsiniz.

Yumuşak ve sert tuş kombinasyonlarının ortalamasına sahip olan G213 Prodigy, oyuncular için bilek desteği ile birlikte geliyor. Fakat bu destek klavyeye entegre olduğu için çıkartılıp takılamıyor. Aynı zamanda 6 farklı renk geçişine sahip olan klavye Logitech’in yazılımı ile birlikte özelleştirilebiliyor.

logitech-g213-prodigy-001
Standart klavyelere göre çok daha hızlı tepkime süresine sahip olan G213 gölgeleme özelliği ile de ön plana çıkıyor. Videoda da bahsetmiş olduğum üzere 16.8 milyon renk seçeneği bulunan klavye, oynanan oyunların hareketlerine göre de tepki verebiliyor.

 

 

Multimedya ve Avuç İçi Desteği

Logitech G213 Prodigy modelinde dahili olarak avuç içi bir destek aparatı sizleri bekliyor. Uzun süre bilgisayar başında oturan ve oyun oynayanlar için çok ideal diyebilirim. Aynı zamanda yürüt, duraklat, ayarlar, kıs kombinasyonlarına sahip multimedya tuşları da bulunuyor.

Şuanda Türkiye satış fiyatı henüz belli olmayan klavye çok yakında satışa çıkacak. Bize bu klavyeyi incelememiz için fırsat sunan Game Esktra ekibine de ayrıca teşekkür ediyoruz.

Teknik Özellikler

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler