Cumartesi, Nisan 20, 2024

Logitech G233 G433 Prodigy Oyuncu Kulaklığı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Logitech‘in yeni çıkardığı G233 ve G433 Prodigy oyuncu kulaklıkları özel olarak hazırlanan ses sürücüleri, ince ve kalın sesleri en az bozulma olacak şekilde kulağa aktarım özelliği ile oyuncu kulaklıkları arasında tercih edilen modeller arasına gireceğe benziyor.  Her 2 modelde de geliştirilen  Pro-G ses sürücüleriyle en küçük seslerin bile duyulmasını sağlayarak, oyuncunun başarısını ileri bir seviyeye taşıyor.


Logitech G233 Özellikleri 

Konforlu ve Hafif Tasarım: Logitech’in bugüne kadar tasarladığı en hafif kulaklıklardan biri olan Logitech G233, ergonomik bir kullanım sunuyor. Nefes alabilen ve temizlik için kolayca çıkarılabilen spor örgülü kulak yastıklarına sahip Logitech G233, en yüksek rahatlık için olarak üretilmiştir.

233

Yüksek Ses Kalitesi: Yükses ses kalitesi sağlayan Pro-G™ ses sürücülerine sahip Logitech G233, ince ve kalın sesleri en az bozulma olacak şekilde aktarıyor.

Temiz İletişim: Kulaklıkta, çıkarılabilen, yüksek kaliteli bir mikrofon bulunuyor. Sesleri çok kaliteli ileten ve alan mikrofonla, iletişim akıcı bir şekilde devam edebiliyor. Logitech G233 en üst düzey ses netliğini garanti eden Discord Sertifikasına sahip.

Çoklu Platform Desteği: Logitech G233 bilgisayarlar ve oyun konsollarıyla (Xbox One, PlayStation®4 ve Nintendo Switch™) uyumlu çalışıyor.
Logitech  G433 7.1 Özellikleri 
Konforlu ve Stil Sahibi Tasarım: Logitech’in bugüne kadar tasarladığı en hafif kulaklıklardan biri olan Logitech G433, ergonomik bir kullanım sunuyor. Suya dayanıklı ve leke tutmayan kumaşa sahip kulaklık, 4 renkte satışa sunuluyor: Royal Blue, Fire Red, Triple Black ve sınırlı sayıda üretilen Camo Blue. Nefes alabilen ve temizlik için kolayca çıkarılabilen spor örgülü kulak yastıklarına sahip Logitech G433, ikinci bir mikro fiber kulaklık takımıyla satılıyor.

433

Yüksek Ses Kalitesi: Yükses ses kalitesi sağlayan Pro-G™ ses sürücülerine sahip Logitech G433, ince ve kalın sesleri en az bozulma olacak şekilde aktarıyor. Logitech G433 ayrıca, orijinaline yakın ses kalitesi için DTS Headphone:X® 7.1 sistemini kullanıyor. Bu teknolojiyle oyunun içindeki çevresel sesleri ve oyuncuların asıl isteği olan uzaktaki sesleri (yaklaşan düşman sesleri) de duymak mümkün oluyor. Logitech Gaming Software ile 7 ses kanalının her birinin ses seviyesi ayarlanabiliyor.

Temiz İletişim: G233 ‘de bulunan özelliklerin yanı sıra G433 kulaklığın mikrofonu, bilgisayarlar ve oyun konsollarıyla (Xbox One, PlayStation®4 ve Nintendo Switch™) uyumlu çalışıyor. Bu modelde  Logitech G433 en üst düzey ses netliğini garanti eden Discord Sertifikasına sahip.

Sistem Gereksinimleri:
3,5 mm mikrofon/ses girişi ya da ikili mikrofon ve kulaklık için ikili girişi olan 3,55 mm’lik giriş gerektirmekte.
Logitech G433 ve  G233 oyun kulaklıkları, Haziran 2017 itibarıyla G433 129 € ve G233 89,99 € tavsiye edilen satış fiyatıyla piyasaya sunuldu.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler