Cuma, Nisan 26, 2024

Logitech, Ünlü Kulaklık Üreticisi Plantronics’i Satın Alacak

Paylaş

silkroad gaminggentr

Teknoloji devi Logitech bir adım atmaya daha hazırlanıyor. Ünlü kulaklık üreticisi Plantronics‘i satın alacağını duyuran Logitech gücüne güç katacak.

İsviçre merkezli Logitech uzun zamandır ürettiği oyuncu ekipmanları ile piyasanın en çok tercih edilen markası olarak ünvanını sürdürüyor. Tabi ezeli rakipleri olsa da Logitech kullanıcılara daha uygun ve ergonomik geliyor.

Kulaklık anlamında elini güçlendirmek isteyen Logitech ise Plantronics‘i satın almayı planlıyor. Uzun zamandır bluetooth kulaklıkları ile ilgi çeken Plantronics ise standart kulaklıklar hakkında oldukça bilgili bir firma

logitech g pro oyuncu kulakligi

Plantronics bu hafta borsayı 2 Milyar Dolar ile kapattı. Yani şirketin değeri bu düzeylerde. Logitech ise Plantronics’e 2.2 Milyar Dolar‘ın üzerinde bir teklif yaptı. Yani şirketin değerlerinin oldukça üstünde bir teklif.

Konu ile ilgili Plantronics açıklama yapmayı reddederken, Logitech şimdilik sessizliğini koruyor. Tabi bu anlaşmaların gerçekleşmesi halinde her iki tarafta karşılıklı olarak kar elde edecekler. Aynı zamanda artık Logitech’ten her açıdan daha sağlam kulaklıklar çıkacaktır. Tabi Plantronics teklifi kabul ederse…

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler