Pazar, Nisan 28, 2024

M2 Max İşlemcili MacBook Pro GeekBench’te Ortaya Çıktı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Amerika Birleşik Devletleri merkezli teknoloji ve yazılım devlerinden Apple’ın merakla beklediğimiz yeni nesil MacBook Pro modeli Geekbench veri tabanında ortaya çıktı.

Geekbench veri tabanına göre yeni nesil MacBook Pro, gücünü şirketin merakla beklenen yeni nesil yonga seti modeli M2 Max‘ten aldığı belirtiliyor.

macbookpro m2 max işlemci
M2 Max İşlemcili MacBook Pro GeekBench'te Ortaya Çıktı! 3

İnternette dönen spekülasyonlara göre şirket işlemci tarafında doğrudan M3 serisine geçiş yapacak fakat kimi spekülasyonlar ise M1 serisinde gördüğümüz şekilde Pro ve Max modellerinin de olacağını belirtiyor.

Geekbench testine baktığımız zaman ise şirket M1 serisinde olduğu gibi M2 serisinde de amiral gemisi seviyesinde yonga seti oluşturmayı hedefliyor.

M2 Max işlemci ile performans canavarı MacBook Pro modeli yolda!

apple m2
M2 Max İşlemcili MacBook Pro GeekBench'te Ortaya Çıktı! 4

Apple’ın önceki M1 Max işlemcisini göz önünde bulundurduğumuzda M2 Max yonga setinde de aynı mantığın işleyeceğini rahatça söyleyebiliriz. M2 Max, birbirine bağlanmış dört adet M2 işlemciden oluşacak ve M2 yonga setine kıyasla 4 kat hız sunacak.

Performans sonuçlarına baktığımız zaman M2 Max yonga setinden gücünü alan MacBook Pro beyciğimiz tek çekirdekli testten 1853 puan alarak 2022 model MacBook Air’in arkasında kalıyor. Çoklu çekirdek testinde ise 13855 puan alarak 2022 model MacBook Pro’ya büyük bir fark atıyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler