Cuma, Nisan 19, 2024

Marvel’s Avengers, Bu Hafta Xbox Game Pass’e Geliyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Marvel’s Avengers, Xbox Game Pass’e katıldıktan sonra ikinci sürprizi yapabilir.

Xbox bugün sürpriz bir duyuruyla Crystal Dynamics’in Marvel’s Avengers’ının 30 Eylül’de Xbox Game Pass’e geleceğini açıkladı.

marvels avengers oyunu kisa muddetligine fiyatsiz olacak 1Z7xT9Nr

Yakında çıkacak olan sürümde oyunun PC, Xbox konsolları ve bulutta kullanılabileceğini göreceğiz. Marvel’s Avengers’ın lansman sonrasında aldığı tüm indirilebilir içerikler ücretsiz olduğu için Game Pass üyeleri tam deneyime sahip olacaklar. Buna Hawkeye genişletmeleri ve oyunun en büyük içerik düşüşü olan son Black Panther DLC dahildir.

Bu güncellemeler yeni oynanabilir karakterler, yeni hikaye içeriği ve bazı durumlarda keşfedilecek yeni alanlar ve savaşılacak düşmanlar getirdi. Oyunun birinci yıl dönümünü kutlamak için Marvel’s Avengers, 30 Eylül ve 4 Ekim tarihleri ​​arasında dörtlü bir XP etkinliğine ev sahipliği yapıyor. Kahramanların seviyesini yükseltmek için gereken süreyi büyük ölçüde hızlandırıyor.

Marvel’s Avengers bir izleyici kitlesi elde etmek için mücadele etti. PS5 ve Xbox Series X/S yükseltmelerinin piyasaya sürülmesi ve yine War for Wakanda genişlemesi ile ilgi artmış olsa da, birçoğu ya vazgeçti ya da devam etti. Umarım Xbox Game Pass yeni bir soluk getirmeye ve ilgi görmesine yardımcı olur.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler