Cuma, Mart 29, 2024

Scorn Erteleme Aldı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Yeni yayıncı Kepler Interactive, Amerika Birleşik Devletleri merkezli teknoloji ve yazılım devi Microsoft’a özel yapım olan Scorn‘un 2022 yılına ertelendiğini resmi olarak duyurdu.

“Süper-Geliştirici” grubu olarak tanımlanan Kepler Interactive, içindeki geliştiriciler tarafından ortaklaşa işletiliyor ve oyun yayınlamak ve üretmek için şimdiden 120 milyon dolarlık etkileyici bir fon topladı. Duyuru açıklamasında Kepler Interactive, benzersiz modellerinin “oyun geliştiricilerinin gelişmesi için mükemmel ortamı yarattığını, tam yaratıcı bağımsızlığın faydalarını, aksi takdirde yalnızca tam satın alma yoluyla erişilebilecek kaynaklar ve operasyonel destekle birleştirdiğini” söyledi.

Daha yeni duyurulmasına rağmen Kepler Interactive, 2022 yılına doğru “Sloclap’s Sifu, Ebb Software’s Scorn, Awaceb’s Tchia, Alpha Channel’s Tankhead ve A44 tarafından duyurulmamış bir oyun” içeren güçlü bir oyun serisine sahip. Öncesinde Scorn’un 2021’de Xbox Series X ve S ile birlikte bilgisayar için piyasaya çıkması planlanıyordu, ancak o zamandan beri H. R. Giger’dan ilham alan korku oyunu için planlar değişti.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler