Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Marvel’s Spider-Man 2 Resmi Sitede Ortaya Çıktı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Marvel’s Spider-Man 2, Sony’nin en çok beklenen oyunlarından biri diyebiliriz. Öyle ki serinin ilk oyunu hem PlayStation cephesinde hem de PC cephesinde büyük oranda ilgi gördü.

Haliyle devam oyununu bekleyen kullanıcı kitlesi de bir hayli geniş. Yeni oyun için yavaş yavaş gelişmeler de yaşanmaya başladı. Son olarak yapımın resmi PlayStation Store sayfasında ortaya çıktığını gördük.

Marvel’s Spider-Man 2 Önümüzdeki Yıl Çıkış Yapacak

Aslında oyun için ilk duyurular geçen seneye kadar uzanıyor. Showcase 2021 etkinliği kapsamında ilk tanıtım videosu yayınlanmıştı. Hatta videoda Venom sahnesi de bir hayli dikkat çekmişti.

Böyle baktığımız zaman oyun için PlayStation Store sayfasının ortaya çıkması da çok sürpriz bir durum değil. Asıl istediğimiz cevap ise hala gelmedi. Oyunun net olarak çıkış tarihi belli değil.

Marvel's Spider-Man 2

PS5 konsollara gelecek olan yapımın 2023 yılı içerisinde çıkacağı biliniyor ama ay ya da gün olarak kesin bir tarih hala ortaya çıkmadı. Muhtemelen yakın zamanda çıkış tarihi konusunda da yeni bilgiler verilecek.

Oyunun PS5 konsol dışında PC platformuna da gelip gelmeyeceği belirsiz. Marvel’s Spider-Man PC sürümü bir hayli beğeni topladı. Sony, buradan da yola çıkaran devam oyunu için de benzer bir karar vererek PC sürümünü sunabilir.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler