Cumartesi, Nisan 20, 2024

Marvel’s Spider-Man’in Dijital Sürümünde Büyük Zam!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Uzun süredir büyük bir heyecanla beklenen Marvel’s Spider-Man, kısa bir süre öncesinde çıkış yapmıştı. 299 TL’lik fiyat etiketi ile çıkış yapan oyun, ilk sıralar fazlasıyla pahalı karşılanmıştı. Fakat gün itibarı ile oyun, eskisinden çok daha pahalı. Ön sipariş süreci ile beraber 299 TL karşılığında satılan Marvel’s Spider-Man‘in dijital sürümü, Playstation Network üzerinden tamı tamına 469 TL‘ye satılmaya başladı. Bu da demek oluyor ki, 170 liralık bir zamla karşı karşıyayız.

Bu Zamanda Oyuna Yatırım Yapacaksın…

Malumunuz; dolar kurunun artmasıyla birlikte ülkemize ithal edilen hemen her şey zamlandı. Bundan en çok da elektronik ürünler etkilendi diyebiliriz. 

Tabii ki bu fiyat artışları sadece fiziksel ithalatlara vurmadı. Video oyunları gibi dijital ithalat ürünleri de bu fiyat artışlarından payına düşeni fazlasıyla almış durumda.  Kısa bir süre öncesinde Playstation 4 için piyasaya sürülen Marvel’s Spider-Man oyunu için de durum bundan pek farklı değil. 

Marvels Spider Manin Dijital Sürümünde Büyük Zam İÇERİK

İlk piyasaya çıkış tarihinde oyunun dijital sürümünü 269 TL karşılığında satın alabiliyorduk. Bu rakam elbette çoğu oyuncuya fazla geldi ve Spider Man hayranları bu yapımı deneyimleyebilmek için indirim bekleyişine girdiler. Fakat durum, o bazı indirim bekleyen oyuncu kesimlerinin aleyhine seyretti.

Oyunun 269 TL olan fiyat etiketi, şuanda tamı tamına 469 TL‘ye ulaşmış durumda. İlâveten; bu fiyatın, oyunun standart sürümü için geçerli olduğunu da belirtelim. Yani 469 TL verip; herhangi bir ek içerik olmaksızın, oyunun en boş paketine sahip olacağız. 

Eğer “Yok, ben dolu paket isterim.” derseniz, Marvel’s Spider-Man Digital Deluxe sürümü için sadece ve sadece 539 TL ödemeniz yeterli.

Ne diyelim hocalar, sektör her konuda aldı başını, gitti. Önceden bir oyun cihazı almak da bundan kolaydı, içini oynayacak oyunlarla doldurmak da…

 

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İçindekiler

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler