Cuma, Nisan 26, 2024

Meşhur XP Manzarasına Ne Oldu?

Paylaş

silkroad gaminggentr

Dijital dünyada Windows XP’nin varsayılan arkaplanı olmasının etkisi ile en çok görüntülenen ve bir milyardan fazla bilgisayarda masaüstü arkaplanı olarak kullanılan Charles O’Rear tarafından 1988’de çekilen her baktığımızda bizi mazilere götüren o manzaranın yeni halini görenler şaşkınlıklarını gizleyemiyorlar.

dt.common.streams.StreamServer e1499819621217

Yıllardır hakkında çıkan dedikodular ile photosop olduğu iddia edilen manzara fotoğrafını Charles O’Rear, 1988 yılında Microsoft’un kurucusu Bill Gates’e satmıştır.Sosyal medyada bu manzaranın gerçek fotoğraflarına zaman zaman denk geliyorduk.

298903 30667

Son günlerde sosyal medyada bu manzaranın yeni çekildiği iddia edilen bölgenin kurumuş otlardan ve bakımsız bir arazi fotoğrafları dolanıyor.Yeni çıkan fotoğraflar ile ilgili henüz kesin bir açıklama yapılmamasına rağmen yerel yönetimin bu alanı koruma altına almaması ağır eleştirilerin ilgi odağı oluyor.

BBE9lgW

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler