Perşembe, Mart 28, 2024

Meta, Avatar Mağazasını Duyurdu!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Teknoloji devlerinden Meta; Facebook, Instagram ve Messenger kullanıcılarının avatarları için dijital giysiler satın alabilecekleri çevrimiçi bir mağaza açıyor. Mağazada satılan ilk ürünler ünlü markalardan Prada, Balenciaga ve Thom Browne tarafından tasarlanıyor olacak.

Şirketin ürün portföyünde motokros kıyafetler, logolu kapüşonlu sweatshirt ve takım elbiseler yer alıyor. Meta CEO’su Mark Zuckerberg paylaştığı bir Facebook gönderisinde mağaza ortaklarına daha fazla ortağın ekleneceğini ve ürün çeşidinin çoğalacağını belirtti.

“Dijital ürünler, metaverse evreninde kendinizi ifade etmenin önemli bir yolu ve yaratıcı ekonominin büyük bir itici gücü olacak”

Mark Zuckerberg
mark zuckerberg avatar
Meta, Avatar Mağazasını Duyurdu! 2

Lüks moda evleri, markalı dijital giysiler üretmek ve pazarlamak için teknoloji şirketleriyle kurdukları ortaklıklara odaklanıyorlar. Geçtiğimiz sene Fortnite, oyuncuların oyun içi karakterleri için markalı bir kapüşonlu gibi giysiler satın alabilmeleri için Balenciaga tasarımlarını tanıttı.

Buna ek olarak Roblox oyuncuları, logodan oluşan bahçe ve sanal bir mağaza ile tamamlanmış Gucci Kasabası ile tanıştılar. Meta, mağazanın “yakında” açılacağını söylüyor, ancak kullanıcıların mağazaya nasıl erişeceklerine dair bilgiler hemen mevcut değil.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler