Cumartesi, Temmuz 27, 2024

MG Marvel R Electric Türkiye’de Satışa Sunuldu! Fiyatı Üzücü

Paylaş

silkroad gaminggentr

Kısa süre önce Türkiye’de yeniden satışlara başlayan MG, geçtiğimiz günlerde yeni Premium sınıfı otomobili için hazırlıkları tamamladıklarını duyurmuştu. Beklenen oldu ve bu açıklamaların hemen arkasından MG Marvel R Electric modelinin Türkiye macerasının başladığı açıklandı.

Aracın hem satış fiyatı açıklandı hem de satış dışında ekstra olarak atılacak adımlar hakkında bilgiler verildi. Buna göre yeni seri, segmentinin en iddialı modellerinden biri olmaya geldi diyebiliriz. Tabii ki bir de fiyatlar konusunda daha uygun bir seri olsa…

MG Marvel R Electric Türkiye Fiyatı ve Özellikleri

Yeni model Luxury ve Performance versiyonu olmak üzere iki ayrı versiyonla satışta olacak. Tamamen elektrikli olan modelin her iki versiyonunda da kullanılan batarya kapasitesinin  aynı olacağını belirtelim. İki modelde de 70 kWsa bataryalar bulunuyor.

Motor kısmında ise Luxury versiyonu 180 beygirlik güç ve 402 km’lik menzil sunuyor. Bu modelde motor kısmında çift motora yer verildiğini görmekteyiz. Diğer versiyon ise 3 elektrikli motor kullanıldığını görmekteyiz. Performance modelinde karşımıza çıkan 3 elektrikli motor toplamda 288 beygirlik bir güç sunuyor. Üst seçenek olan performance için menzil değeri ise 370 km. 

MG Marvel R Electric 3 e1692025915158 MG Marvel R Electric 4 e1692025927460 MG Marvel R Electric 5 e1692025939149

Bu özel versiyonun sadece 4.9 saniye içerisinde 100 km hıza ulaşması da seriyi öne çıkaran noktalar arasında. Her iki versiyonun da rakiplerine göre en büyük artılarının başında ise maksimum hızları geliyor. İki modelde maksimum olarak 200 km hıza kadar ulaşabiliyor.

Gelelim fiyatlara. Dikkat çekici özelliklerle kendisini gösteren MG Marvel R Electric modelinin başlangıç fiyatı 2.989.000 TL olarak açıklandı. Performance modelini tercih eden kullanıcıların ise 3.699.000 TL gibi bir ödeme yapması gerekiyor.

D-SUV segmentinde araç için özel olarak bir de kiralama fonksiyonuna yer verildi. Aracı kiralamak isteyenlerin de 85.000 TL gibi bir ödeme yapmaları gerekecek.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler