Perşembe, Nisan 25, 2024

Microsoft, iPhone Kullanıcılarına Yeni Samsung Galaxy Note 10’u 650 Dolara Verecek

Paylaş

silkroad gaminggentr

iOS kullancılarını cazip bir anlaşma yolu ile Android’e yönlendirecek; Samsung Galaxy Note 10’da iyi bir kampanya arayanlar için oldukça iyi bir anlaşma söz konusu. Yeni bir Note 10 veya Note 10 Plus satın alacağınız zaman Microsoft, uygun bir telefon ile takas yaptığınzda 650 dolara kadar almanıza olanak sağlıyor.

Tabii ki karşılığında ne kadarlık bir kredi alacağınız takas yapmak isteyeceğiniz cihaza bağlı olacaktır. Microsoft, belki de iOS kullancılarını bir Android telefona yöneltme çabası ile onlara iOS platformunda yapamadıklarını sunuyor. Şirket büyük ihtimal ile yerleşik Microsoft verimlilik araçları ve Telefonunuz uygulaması gibi fayda sağlayan uygulamalarla yapılan bir çok işi Apple kullanıcılarına sunmaya çalışıyor.

Microsoft, Kampanya Kapsamında Bize Ne Kadar Veriyor?

Microsoft beyciğim, iPhone X, XR, XS ve XS Max dahil olmak üzere bu telefonlar için 650 dolara kadar fiyat teklifi veriyor. iPhone 8’iniz için 450 dolara kadar kredi alabilirsiniz.

iPhone cihazların yanı sıra Microsoft, kredi alışverişi için diğer Android telefonları da kabul ediyor. Samsung Galaxy S10, Note 9  ve Google Pixel 3 gibi en yeni cihazlar için verdiği krediyi 650 dolar olarak belirlemiş durumda.

Samsung Galaxy S9, Note 8 ve Pixel 2 cihazlar dahil olmak üzere biraz daha eski modellerde bile yeni bir Note 10’un maliyetinden 450 dolar kar elde edebilirsiniz. Eğer telefonlarınızın kampanya kapsamında olup olmadığını merak ediyorsanız buradan bakabilirsiniz.

Screenshot 2019 09 11 Recycle for Rewards Trade In Trade Up Recycle for Free Microsoft Store

Kampanya Detayları

Microsoft’un başlattığı bu fırsat 22 Eylül’de sona erior ve bundan yararlanabilmek için yakınınızdaki bir Microsoft mağazasını ziyaret etmeniz gerekiyor (çevrimiçi mağaza dahil değil). Telefonunuz için hak talebinde bulunulan takas kredisini alabilmek için takas esnasında Note 10 yada Note 10 Plus almanız gerekiyor.

Kampanya’nın Türkiye’de aktif olup olmadığını ne yazık ki bilmiyoruz fakat Amerika Birleşik Devletleri’nde yaşayan Türk

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler