Perşembe, Mart 28, 2024

Microsoft, smash.gg’yi Satın Aldı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Microsoft, eSports topluluk web sitesi Smash.gg‘yi satın aldı.

Hizmetin resmi web sitesinde açıklanan turnuva düzenleme web sitesi, beş yıllık hizmetin ardından Microsoft tarafından satın alınarak bünyeye dahil edildi.

Smash.gg, konu ile alakalı bir açıklama yaparak şu sözleri dile getirdi: “2015’te başladığımızdan beri hedefimiz, insanların oynamayı sevdiği oyunlar etrafında aktif e-spor sahneleri oluşturmaktı. Bugün, mevcut ilişkilerimizi güçlendirmeye ve yeni fırsatları keşfetmeye yardımcı olmak için Microsoft’a katılarak bu yolculukta bir sonraki adımı atmanın heyecanını yaşıyoruz. Smash.gg, tüm oyun topluluklarından turnuva organizatörlerinin kullanabileceği bir self servis e-spor platformu olarak devam edecek.”

Smash.gg şu anda turnuva organizatörleri için çevrimiçi oyun için resmi eSpor turnuvaları oluşturmanın kolay bir yolu ve taraftarların veya savaşçıların yaklaşan veya devam eden oyun turnuvalarını olabildiğince kolay bir şekilde öğrenmesine olanak tanıyor.

58D177CE 8A9B 4AF0 A634 21D60ECDA3E6
Microsoft, smash.gg'yi Satın Aldı! 2

Her turnuvada oyuncular, ödül havuzları, iletişim bilgileri, format ayrıntıları ve çok daha fazlasıyla ilgili tüm ayrıntıları bulabiliyor. ESpor dünyasına girmenin en erişilebilir yolu budur. Web sitesi, Microsoft’un satın almasıyla ilgili, şirketin ne kadar parayla alındığı da dahil olmak üzere herhangi bir ek ayrıntı açıklamadı. Bununla birlikte, önümüzdeki günlerde sizi anlaşmalar hakkında daha fazla bilgilendirebilmeyi umuyoruz.

Microsoft, geçen yıl oyun satın alımlarında her zamankinden daha da zorlaştı. En ilgi çekici video oyun işi olan Mixer’ın kapanmasına rağmen Microsoft, ortama yatırım yapmaya devam etti.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler