Cuma, Nisan 19, 2024

Microsoft Teams’e Çevrimdışı Mesaj Gönderme Geliyor!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Microsoft’un üzerinde çalışma sergilediği en son özelliği, Microsoft Teams için yeni bir çevrimdışı çalışma deneyimlerinden bir tanesi. Microsoft 365 yol haritasında görünen yeni özellik bahsedildiği kadar büyülü değil, Microsoft, bağlantısız mesajlar almanıza izin vermeyecek.

Mesajlar almak yerine, Microsoft, bağlantınızın zayıf olduğu durumlarda mesajlara yanıt vermenize izin veren ve ardından bağlantınız yeniden yerine oturduğunda bu yanıtlarınızı göndermek için onları gönderim sırasına koyacak.

Mesajlar 24 saat boyunca tutulacak, ardından bu süre dolunca Microsoft bu mesajları gönderim kuyruğundan kaldıracak ve bu noktada kullanıcı mesajının iptal edildiğine dair bilgilendirme bildirimi alacak. Daha sonra ilerleyen aşamalarda, Microsoft, kullanıcıların bu mesaj gönderim kuyruğunu düzenlemelerine izin verecek; bu, göndermekten pişman olduğunuz bir mesajınız varsa veya daha büyük olasılıkla, yanıtladığınız kişiyle başka bir kanal aracılığıyla iletişim kurmayı başardıysanız yararlı olacaktır.

Bu özellik esas olarak hareket halindeyken, örneğin bir trende veya uçuşta çalışmak gibi aralıklı bağlantıya sahip olanlar için tasarlanmış durumda. Yeni özelliğin bu ay içinde piyasaya sürülmesi bekleniyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler