Cuma, Nisan 19, 2024

Microsoft Teams’e Madalya Sistemi Geliyor!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Amerika Birleşik Devletleri menşeili yazılım ve teknoloji şirketlerinden Microsoft, önümüzdeki birkaç gün içinde kendisine ait şirket içi mesajlaşma servisi Microsoft Teams’deki bazı övgü özelliklerini etkinleştirecek.

Microsoft’un Viva çalışan deneyimi platformunu temel alan Microsoft Teams’deki Viva Insights uygulaması, amirlere diğer çalışanlara övgü göndermelerini hatırlatacak. Viva, planlı övgü hatırlatıcıları sunacak, böylece süpervizörlerin minnettarlığı paylaşma alışkanlığı gelişebilecek.

praise break
Microsoft Teams'e Madalya Sistemi Geliyor! 2

Övgü, ekibin diğer tüm üyelerine görünür olacak ve diğer çalışanlar, takdir göstergesi olarak yorum bırakabilecek. Bunun herhangi bir dahili sürtünmeye neden olma olasılığı çok düşük. Viva uygulaması ayrıca çalışanlara derinlemesine düşünmeye başlamalarını hatırlatacak, böylece zaman içinde nasıl hissettiklerinin daha fazla farkına varabilecek ve kalıpları belirleyebilecek. Kaydedilen bu bilgiler kişisel olacak ve kişiye özel kalacak.

Son olarak, çalışanların bilinçli bir şekilde rahatlamalarına yardımcı olabilmek adına Microsoft, çalışanların günün sonunda görevlerini tamamlayabilmeleri ve gönül rahatlığı ile kişisel zamanlarına geçebilmeleri için sanal bir işe gidip gelme deneyimi özelliklerini yayınlıyor. Bu yılın ilerleyen günlerinde Microsoft, büyük bir toplantıdan önce zihinlerini rahatlatabilmeleri için çalışanların rehberli meditasyona katılması için Headspace ile ortak bir deneyim yayınlayacak.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler