Cumartesi, Nisan 27, 2024

Microsoft Word’e Karanlık Mod Desteği Geliyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Tasarım tutarsızlığı, yalnızca Windows 10’da mevcut değil, Microsoft Office dahil Microsoft’un diğer hizmetlerinde de görebileceğiniz bir şeydir. Daha parlak tarafta ise şirket, masaüstü işletim sistemindeki bu tutarsızlıklardan bazılarını gidermeyi başardı ve şirketin en başarılı ürünlerinden biri olan Office ile aynı şeyi yapmak istiyor gibi görünüyor.

İlk olarak Florian B tarafından görüldüğü gibi, Microsoft şu anda Word masaüstü için tam Karanlık Tema desteği üzerinde çalışıyor. Bunun anlamı, özellik herkese açık hale geldiğinde, koyu temayı uygulama boyunca kullanabileceksiniz.

Koyu Tema özelliğini açma seçeneği Office’te zaten mevcuttu, ancak bunu açmak, Koyu Temayı Office uygulamalarının bazı bölümlerine uyguluyordu. Örneğin, seçeneğin açılması, koyu temayı Şerit’e ve Word’deki diğer bazı alanlara uygulayacaktır. Ancak bu yeni özellikle kullanıcılar belge alanına, durum çubuğuna ve hemen hemen her yere Koyu Tema özelliğini uygulayabilecekler.

EnPztI9WEAAJgB
Microsoft Word'e Karanlık Mod Desteği Geliyor 2

Özellik geliştirme aşamasında gibi görünüyor, bu da Microsoft’un kamuya sunması için bir süre beklememiz gerekebileceği anlamına geliyor. Ancak Florian B’nin tweetine göre, Office Insiders’ın Word masaüstünde tam karanlık mod desteğini herkesten önce alacağı görülüyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler