Cuma, Nisan 26, 2024

Monster Hunter Rise’ın PC için Çıkış Tarihi Açıklandı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Monster Hunter Rise‘ın PC versiyonuna nihayet bir çıkış tarihi verildi.

Capcom, Monster Hunter Rise’ın PC sürümünün çıkış tarihini bugün TGS 2021 sırasında duyurdu.

Monster Hunter Rise PC

Ayrıca, sizi o zamana kadar tutmak için Capcom, 13 Ekim’den itibaren Steam’de oyun için bir demo yayınlayacak. Demo, size çevrimdışı solo ve dört oyuncuya kadar çevrimiçi çok oyunculu dahil olmak üzere çok sayıda avlanma seçeneği sunacak. Ayrıca 14 silah türünü de kullanabileceksiniz.

Ayrıca bir Eğitim seçeneği ve faydalı ipuçları ve talimatlarla dolu bir Wyvern Riding öğreticisi bekleyebilirsiniz. Hazır olduğunuzu hissettiğinizde, her biri Başlangıç ​​seviyesinden (Büyük Izuchi) Orta Seviyeye (Mizutsune) ve İleri Seviyeye (Magnamalo) kadar farklı zorluk seviyeleri sunan üç farklı av görevi ve deneyimleyeceğiniz canavar sizi bekliyor olacak.

PC sürümü, 4K çözünürlükte ve ultra geniş 21:9 en boy oranı desteğiyle oyunun keyfini çıkarmanıza olanak tanıyan özelleştirilebilir optimizasyonlara sahip olacak ve aynı zamanda sınırsız kare hızları ve yüksek çözünürlüklü dokular sunacak.

Oyunun tam sürümü PC’de yayınlandığında, Kasım 2021’in sonuna kadar Nintendo Switch sürümünde bulunan tüm önemli lansman sonrası içeriği içerecek.

Monster Hunter Rise‘ın tam sürümü ise 12 Ocak 2022 tarihinde çıkış yapacak.

Fragman video

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İçindekiler

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler