Perşembe, Mart 28, 2024

Monster Notebook Almanya’da Şube Açma Kararı Aldı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Türkiye’de faaliyetlerine devam eden ve yerli bilgisayar markası olarak bilinen Monster Notebook çok yakında Almanya Berlin’de şube açmaya hazırlanıyor. Başlanan bu süreçte Türkiye’den sonra Almanya’da satışlara başlanacak olması hem bir Türk markası için gurur hem de yurt dışına ihracat yapabilmenin en önemli adımı.

Monster Notebook Almanya Şubesi Ne Zaman Açılacak?

Şuan için resmi bir açılış tarihi verilmedi. Fakat 2019 yılı içerisinde yeni şubenin aktif hale gelmesini bekliyoruz. Zira Monster Notebook Kurumsal İletişim Müdürü Kayra Keri Küpçü tarafından sürecin ilerlediği ve bir sıkıntı olmadığı konusunda bilgi aldık. Ayrıca kendileri Almanya Ülke Müdürü olarak görev yapacak.

Şuanda Türkiye’de 3 yurt dışında da 2 ofisi bulunan ekip, Almanya şubesi ile bu sayıyı 6’ya çıkartmış olacak. Çok fazla bilen belki yoktur ama Monster Notebook‘un Dubai’de de bir yönetim ofisi bulunuyor. Özellikle sosyal medyadaki gençler ile çok interaktif bir iletişimi bulunan firmanın açıkçası böyle bir karar almış olması bizi de çok sevindirdi.

monster notebook 003

Avrupa Pazarı’na Açılışın Adımları

Türkiye’deki pazarlama faaliyetlerinin belki de çok daha fazlasını Almanya’da yürütmek isteyebilirler. Zira pazar Avrupa pazarına açılışın en büyük adımı. Rakipler güçlü, fazla ve tercih sebebi olmak için araya çok güzel girebilmek lazım. Eğer ekip olarak bu çalışmaları başarırlar ve işler istedikleri gibi güzel ilerlerse bir sonraki mağazalarını açmanın çok uzak olduğunu düşünmüyorum.

Monster‘ın gerek ürün gamı, gerek geliştirdiği tasarımlar ve performans modelleri Türkiye’de başta gençler olmak üzere çok tercih ediliyor.

Açıkçası haftanın başında bir Türk markası için almış olduğumuz güzel bir haber. Umarız istedikleri başarıyı elde edip, farklı mağazalar ile devam ediyor olurlar.

monster notebook 002

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler