Perşembe, Nisan 25, 2024

Motorola Moto Edge X30 Pro’nun Görüntüleri Ortaya Çıktı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Akıllı telefon üreticilerinden Motorola, Moto Edge X30 Pro modelini 2 Ağustos’ta gerçekleştireceği lansman etkinliğinde resmi olarak tanıtacak fakat lansman tarihine az bir süre kalmışken akıllı telefon ile ilgili sızıntılar internete düşmeye devam ediyor. Bugün ise akıllı telefonun görüntüleri internete sızdırıldı.

Motorola Moto Edge X30 Pro, 200MP çözünürlüğünde ana kameraya sahip olurken gücünü Qualcomm’un Snapdragon 8 Gen 1+ yonga setinden güç alacak ve 100W hızlı şarj desteği ile gelecek. Geride bıraktığımız Mart ayında Lenovo’dan bir yönetici Weibo üzerinde yaptığı paylaşımlarda 125W’lık şarj adaptörü fotoğrafı paylaştı ve yalnızca 130 gram ağırlığında olduğunu vurguladı.

Amiral gemisi segmentindeki akıllı telefon TENAA bilgilerine göre 16GB’a kadar RAM sunarken 512GB dahili depolama alanı sunacak ve yazılım tarafında Android 12 işletim sistemini çalıştıracak. Şirket akıllı telefonun dokuz farklı renk seçeneği ile geleceğini belirtmişti fakat lansmanda hepsini göreceğimizi sanmıyorum.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler