Cuma, Mart 29, 2024

Motorola Moto Tab G62 için Lansman Tarihi Açıklandı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Lenovo’nun sahibi olduğu Amerika Birleşik Devletleri merkezli akıllı telefon üreticisi Motorola, yarın (11 Ağustos) itibariyle Moto G62 akıllı telefon modelini farklı bir yonga seti ile piyasaya sürecek ve önümüzdeki Çarşamba günü ise yine Hindistan pazarında Moto Tab G62 isimli tabletini tanıtacak.

Motorola’nın Hindistan yönetimi resmi Twitter hesabından yayınladığı bir tweet ile tabletin lansman tarihini bir takım teknik özelliklerini de paylaştı. Moto Tab G62; gücünü Qualcomm’un Snapdragon 680 yonga setinden alıyor olacak ve 17 Ağustos tarihinde resmi olarak tanıtılacak.

Tablet, Flipkart aracılığı ile yalnızca Hindistan pazarında satışa sunuluyor olacak. Diğer pazarlarda satışa sunulup sunulmayacağını bilmediğimiz tablet gücünü Qualcomm’un Snapdragon 680 yonga setinden alırken ekran kalemi desteğine sahip 10,6 inçlik 2K çözünürlüğünde LCD ekran ile geliyor olacak ve yazılım cephesinde Android 12 işletim sistemini çalıştırıyor olacak.

Motorola Moto Tab G62 modelinin öne çıkan diğer özellikleri arasında 3,5mm’lik kulaklık jakı sunması, Dolby Audio destekli dört hoparlör ve microSD kart desteği sayesinde 1 TB’a kadar yükseltebileceğiniz dahili depolama alanı yer alıyor. Tablet Hindistan pazarında, Wi-Fi ve LTE olmak üzere iki farklı sürümde piyasaya sürülecek.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler