Cumartesi, Nisan 27, 2024

MSI Z590 ve B560 Para İade Kampanyası Başladı! Nasıl Talep Yapılır?

Paylaş

silkroad gaminggentr

Oyuncu ürünleriyle kendisini kanıtlayan MSI, yepyeni bir kampanya ile kullanıcıların karşına çıkıyor.  MSI Z590 ve B560 modellerinde geçerli olan “Sonsuzluk ve Ötesine” kampanyası sayesinde hem yepyeni bir MSI anakartına sahip oluyorsunuz hem de 580 TL’ye kadar varan para iadesi alabiliyorsunuz.

Seçili ürünlerde geçerli olan bu kampanyadan yararlanmak isterseniz, sizin için detaylı bir özet geçeceğiz. Gelin hem para iadesi kampanyasının şartlarına bakalım hem de ne yapmanız gerektiğine bakalım.

MSI Z590 ve B560 Para İadesi Kampanyası Şartları Neler?

Şimdi baştan şunu belirtmek isterim ki bazı seviyeler belirlenmiş. Yazının başında söylediğim gibi 580 TL’ye kadar varan geri ödeme alabiliyorsunuz. Ne kadar geri iade alacağınız ise seçeceğiniz ürünlere göre değişiyor.

Sadece anakartı alırsanız farklı miktarda, anakart yanında sıvı soğutmanın da yer aldığı Dual Combo modellerini alırsanız farklı miktarda, Anakart ve 11.nesil ya da 10.nesil CPU’nun olduğu Combo seti alırsanız farklı miktarda geri ödeme alıyorsunuz.

Neyse ki MSI kafa karışıklığını engellemek adına seçilen ürünlere göre yapılan geri ödemeleri belirttiği tablolar paylaşmış. Tabii ki biz de bu tablolara yer vereceğiz. MSI Z590 ve B560 para iadesi kampanyasında, hangi üründe ne kadar geri ödeme alacağınızı aşağıda yer alan tablolardan görebilirsiniz.

MSI Z590 ve B560 para iadesi kampanyasi 6 e1621244679167 MSI Z590 ve B560 para iadesi kampanyasi 8 e1621244687111 MSI Z590 ve B560 para iadesi kampanyasi 7 e1621244698709 MSI Z590 ve B560 para iadesi kampanyasi 5 e1621244706674

Miktarları anladığımızı umut ediyorum ve diğer şartlara geçiyorum. İkinci şartımız tabii ki süre olacak. Kampanya, 3 Mayıs 2021 tarihinden itibaren başlıyor ve 31 Mayıs 2021 tarihine kadar da devam ediyor.

Bu süre içerisinde belirlenen ürünlerden satın alarak, kampanyaya dahil olabiliyorsunuz. Süre konusunda söyleyebileceğimiz son şart şu ki aldığınız ürün için başvuru yapmadan önce en az 14 gün geçmesi gerekiyor. MSI resmi sitesinde de para iadesi taleplerinin satın alma tarihinden en erken 14 gün sonra yapılabileceğini belirtmiş.

Az çok şartları gördük. Şartların dışında hangi ürünlerde ne kadar geri ödeme yapıldığını gösteren tablolar da paylaştık. Şimdi sıra neye geldi? Para iadesi talebinin nasıl yapılacağına geldi.

MSI Z590 ve B560 Para İadesi Kampanyası Talep Nasıl Yapılır?

Önce kesinlikle ürünü satın almış olmanız gerekiyor. Seçilen ürünlerden birini, belirlenen şekilde satın alıyorsunuz. Kampanya her ürün için geçerli değil. Bunu zaten söyledim ama bir kez daha altını çizmek istedim. Adımlara geçelim.

MSI Z590 ve B560 para iadesi kampanyası

  • “Hemen Talep Et” seçeneğine basıyorsunuz.

MSI Z590 ve B560 para iadesi kampanyası

  • Kampanya koşullarını ve şartlarını kabul etmeniz için bir sayfa açılacak. Şartları kabul ediyorsunuz ve sonrasında “Sonraki Adım” butonuna tıklıyorsunuz.
  • Sizden ek bilgiler istenecek. Aldığınız ürünü seçeceksiniz. Sonra ürünün seri numarasını gireceksiniz. Satın alma tarihi, Mağaza adı gibi bilgileri gireceksiniz.

MSI Z590 ve B560 para iadesi kampanyası

  • Bu kısımda aldığınız MSI ürününün üzerinde yer alan seri numarasını gösterecek şekilde bir fotoğraf çekeceksiniz ve bunu belirlenen bölüme yükleyeceksiniz.
    • Not: Kutunun üzerindeki etiket numarası istenmiyor. Ürünün üzerindeki seri numara gözükecek şekilde bir fotoğraf çekin ve yükleyin.
  • Ardından sizden faturanızı da yüklemeniz istenecek. “Sonraki Adım” diyerek devam edin.
  • Gelen sayfada da istenen tüm bilgileri doldurun ve onaylayın. Bilgilerin doğrulunu da kontrol edip onayladıktan sonra başvurunuz yapılmış olacak. Daha doğrusu talebiniz alınmış olacak.

MSI Z590 ve B560 para iadesi kampanyası için yapılacakları yaptınız. Yine de aklınıza takılan sorular oldu biliyorum. MSI bu soruları cevaplamak adına özel bir sayfa yapmış. Biz de merak edilecek soruları bu sayfaya göre cevaplayalım.

MSI Z590 ve B560 para iadesi kampanyası

MSI Z590 ve B560 Para İade Kampanyası Merak Edilen Sorular

1.Geri Ödemeye Nasıl Hak Kazanıyoruz?

  • Ürününüz seçilen ürünlerden biri olmalı.
  • Faturanız uygun dönemde olmalı. Belirlenen tarihlerde
  • Yaşadığınız ülke promosyon için seçilmiş ülkelerden biri olmalı ki Türkiye yer alıyor.

2.Başvuru Onayı için Ne Kadar Beklemek Gerekiyor?

  • Onay için talep yapıldıktan sonra 14 iş günü kadar beklemek gerekiyor.

3.Geri Ödemeyi Ne Zaman Alabilirim?

  • Talebiniz onaylandıktan sonra, bu konuda bilgi veren bir mail alıyorsunuz. Sonrasında da 30 iş günü içerisinde para iadesi yapılmış oluyor.

Evet. Tüm işlemler ve talep durumu hakkında bilgiler bu kadar ile sınırlı. Ama bitmedi. Bir güzel haberimiz daha olacak. Bunu da bonus olarak verelim.

MSI Z590 ve B560 para iadesi kampanyası

Bonus: MSI Z590 ve B560 Shout Out Promosyonu Kampanyası

Seçili ürünlerden aldıktan sonra Shout Out promosyonuna da başvuru yaparsanız, o zaman 150 TL X 2 yani 300 TL kadar Steam kodu kazanabiliyorsunuz. Bu ek bir hediye oluyor. Yani alacağınız toplam ödül 880 TL’ye kadar çıkabiliyor.

Bilmeyenler için Shout Out sisteminden de söz edelim. Bu sistemde aldığınız ürün hakkında bir inceleme yazıyorsunuz ve MSI’a bildiriyorsunuz. Ardından hediyenizi alıyorsunuz. Daha fazla bilgi için buraya sayfanın linkini de bırakıyorum.

MSI Z590 ve B560 para iadesi kampanyası için sizin de aklınıza takılan bir soru varsa, yorumlara yazın cevaplayalım. 🙂 Şimdilik söyleyeceklerimiz bu kadar.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

1 Yorum

  1. hocam merhaba swift ve yararlanıcı diye 2 kutucuğa ne yazacağımı bilemedim yardımcı olur musunuz döviz hesabımın mı olması gerekiyor anlamadım tam

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler