Perşembe, Mart 28, 2024

Nerede O Eski Günler: Apple’ın İlk Mağazalarını 3D Olarak Gezebileceğiniz Uygulama Geliştirildi!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Bir Apple hayranı olan Micheal Stebber, bugün “zamanda geriye yolculuk” yapabileceğiniz bir uygulama geliştirildi ve Apple’ın büyük açılış günlerindeki dört ikonik Apple Store mağazasını ziyaret etmenize olanak sağlayan yeni bir etkileşimli Mac uygulaması olan Apple Soore Time Machine uygulamasını duyurdu.

Projeyi araştıran, tasarlayan ve geliştirmek için yüzlerce saatini harcayan Stebber, uygulama ve konu hakkında şu sözleri dile getirdi: “Apple Store Zaman Makinesi, yirmi yılı aşkın süredir hayatımızı şekillendiren yerlerin ve ürünlerin bir kutlamasıdır. Bu etkileşimli deneyim, Apple tarihindeki unutulmaz anları özenli ayrıntılar ve tarihsel doğrulukla yeniden yaratıyor.”

apple store timemachine
Nerede O Eski Günler: Apple'ın İlk Mağazalarını 3D Olarak Gezebileceğiniz Uygulama Geliştirildi! 2

Uygulama tamamen ücretsiz fakat geliştiriciye katkıda bulunmak isterseniz istediğiniz tutarda bağış yaparak da indirebilirsiniz. Mevzubahis uygulama yalnızca Apple Silikon ve son nesil Intel tabanlı Mac cihazlarda çalışabiliyor. Michael uygulamanın kodlamasını üstlenirken kardeşi Robert Stebber ise ses efektleri ve tasarımını üstlendi.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler