Perşembe, Mart 28, 2024

Netflix Türklerin Gazabına Uğradı: Ücretsiz Deneme Sürümü Türkiye için Kaldırılıyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Bir internet televizyonu olan Netflix, aktif olduğu tüm ülkelerde kullanıcılara 30 günlük deneme sürümü hakkı tanıyor, böylelikle insanlar 30 gün boyunca servisi deneyimleyerek para verme konusunda net bir karar alıyorlar.

Fakat Netflix beyciğimizin insanlara sunduğu bu iyi niyeti biz Türkler sanırım bu iyi niyeti kötüye kullanarak biraz suistimal ettik. Netflix Türkiye tarafından resmi bir açıklama olmamasına rağment Netflix ücretsiz deneme süresi ile ilgili bir takım kötü haberler ortada.

Netflix, Türkiye için deneme süresini kapattı

Netflix’in Türkiye sitesine giderek deneme sürümü başlatmak istediğiniz zaman böyle bir seçeneğin artık olmadığını görmüş olacaksınız. Konu hakkında Netflix’in Destek sayfasında şu sözler söyenildi.

“Şu anda ülkenizde ücretsiz deneme sunulmamaktadır. Yeni üyeliğinizi başlatmak için Netflix.com adresine gidin, size en uygun planı ve ödeme seçeneğini seçin, e-posta adresinizi girin, bir parola belirleyin ve izlemeye başlayın.

Yerinde bir karar mı?

Ülkemizde ki kullanıcılar gerek ücreti konusunda gerekse de yeni içeriklerin geç gelmesi konusunda Netflix’e devamlı olarak para vermekten kaçınıyorlar fakat Netflix izleme ihtiyaçlarını ise sürekli ücretsiz deneme hesabı oluşturarak gideriyorlar.

Durum böyle olunca şirket bir gelir elde edemiyor ve insanlara sunduğu iyi niyetinin ise suistimal edildiğini fark ediyor ayrıca bir çok boş hesaplar ile şirketin veritabanı büyük bir boşluk ile kaplanıyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler