Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Nintendo 2 Yeni Mario Oyunu Duyurdu

Paylaş

silkroad gaminggentr

Konsol ve oyun devi Nintendo, 2 yeni Mario oyunu duyurdu. Konsol ve oyun piyasası için önemli bir yerde bulunan Nintendo, 2 yeni Mario oyunu duyurdu. Nintendo, geçtiğimiz günlerde kendi oyunlarını göstermek için Nintendo Direct adında özel bir etkinlik düzenledi. Şirket, bu etkinlikte 2 tane yeni Mario oyunu duyurdu.

super mario 2

Bunun yanı sıra şirket başka oyunlar da duyurdu. Nintendo, Mario oyunları için en son Super Mario Maker 2’yi çıkarmıştı. Şirketin şimdi duyurduğu 2 oyundan biri Remake diğeri ise seri için yeni bir oyun olacak.

Nintendo, Mario Serisi İçin 2 Yeni Oyun Duyurdu

Nintendo’nun duyurduğu bu iki oyundan ilki Super Mario RPG için bir Remake oldu. Bu oyun ilk kez 1996’da çıkmıştı. Oyunun oynanışı ise bildiğimiz diğer Mario oyunlarından farklı, bu oyunda bizi sıra tabanlı bir dövüş sistemi bekliyor. Şirket, oyunun grafiklerini geliştireceğini söyledi. Oyunun çıkış tarihi de belli oldu Super Mario RPG, 17 Kasım’da Nintendo Switch için çıkacak.

super mario 4

Diğer duyurulan Mario oyununun ismi ise Super Mario Bros Wonder oldu. Bu oyun 2D kaydırmalı bir oyun olarak piyasaya çıkacak. En son böyle çıkan Mario oyunu Super Mario Bros U, olmuştu, oyunun çıkışı üzerinden 10 yıl geçti. Bundan dolayı bu yeni Mario oyunu için 10 yılın ardından gelen bir 2D kaydırmalı Mario oyunu demek doğru olur.

super mario 3

Oyunun yeniliklerine gelirsek fragmana baktığımızda oyun 4 kişilik bir CO-OP oynanışa izin veriyor diyebiliriz. Oyunda oynanabilir olan 5 karakter bulunuyor, bu karakterler: Mario, Luigi, Toad, Princess Peach, Princess Daisy ve Yoshi oyunda oynanılabilir olarak yer alıyor. Şirket, oyun için eski Super Mario Bros oyunlarının daha yenilikçi olanı Nintendo Switch’e geliyor şeklinde açıklama yapıyor. Super Mario Bros Wonder, 20 Ekim’de Nintendo Switch için piyasaya çıkacak.

Çağrı Yavan
Çağrı Yavan
Merhaba, ben Çağrı Yavan. Teknoloji ve oyun dünyasına meraklı bir yazarım. PC Hocası'nda, oyunlar ve teknoloji ile ilgili haberleri takip ediyor, okuyuculara bu alandaki yenilikleri aktarmak için çalışıyorum. Oyunları ve teknolojiyi sevmek, takip etmek ve paylaşmak benim için bir tutku.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler