Cumartesi, Nisan 20, 2024

Nintendo Switch İçin Belirlenen Türkiye Satış Fiyatı Netleşti!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Yaklaşık 1 yıl kadar önce yurtdışında satışı başlatılan Nintendo Switch‘in Türkiye satış fiyatı, nihayet netlik kazandı. Wii konsolu ile ülkemizde büyük bir başarı yakalayan Nintendo, uzun bir süredir resmi olarak ülkemizde satış yapmıyordu.  Şirket, Türkiye’deki Playstation oyunculuğu kültürüne rağmen böyle bir hareket yaparak, kalbimizi fethetti doğrusu. Fakat belirtmeliyiz ki; fiyatlar pek uygun görünmüyor, sevgili hocalar. Şimdi buyrun, hep birlikte detaylara göz atalım.

Nintendo, Uzun Bir Aradan Sonra Dönüyor 

Ülkemizde Nintendo oyunculuğu, oldukça eskilere dayanıyor. Pek çoğumuz küçüklüğümüzde, çakma NES konsollarımız ile eğleniyorduk. Bi cihazlar her ne kadar imitasyon ürünler olsalar da, bizlere basit bir şekilde Nintendo deneyimi yaşatabiliyordu. 

Wii konsolu sayesinde de memleketimizde adından sıkça bahsettiren şirket, aslında tam olarak bu konsolla bizlere kendisini tanıtmıştı. Wii’nin ardından çıkarttığı Wii U’yu ülkemize hiç sokmayan Nintendo; geçtiğimiz yıl yurt dışında piyasaya çıkan Nintendo Switch‘i Türkiye’ye de yollama kararı almıştı.

Şimdi ise CD Media ekibi, Türkiye‘de dağıtımını üstlendiği Nintendo Switch için uygun görülen fiyatı açıkladı. Baştan uyaralım sevgili okurlar, fiyatlar için uygun diyemeyiz. Fakat şunu da bilelim ki, konsol yurt dışında da pahalı.

 Nintendo Switch İçin Belirlenen Türkiye Satış Fiyatı Netleşti İÇERİK

CD Media Türkiye‘nin Ülke Yöneticisi Levent Ertoğlu tarafından atılan bir tweet ile ülkemize girişi netleşen konsol, yanına birkaç oyun ve aksesuar da alıp gelecek.

İlk olarak konsol fiyatından bahsedelim. Çıkışından hemen hemen 1 yıl sonra ülkemize giriş yapacak olan Nintendo Switch, burada 2399 TL karşılığında satılacak. 

Konsolla birlikte ülkemize giriş yapacak oyunların da 300 TL’nin üzerinde seyredeceğini belirtelim. Örneğin Super Mario Odyssey için belirlenen fiyat 329 TLThe Legend of Zelda Breath of Wild için ödememiz gereken para ise tamı tamına 379 TL

Şuan için netleşen oyun fiyatları bu şekilde, sevgili okurlar. Gördüğümüz üzere, 400 TL’lik oyun fiyatlarına kendimizi hazırlamamız gerekiyor.

Öte yandan, CD Media Türkiye ekibinin açıkladığı aksesuar fiyatlarını da sizlerle paylaşmamız gerekmekte.

Nintendo Switch konsolunun Gri, Neon Kırmızı ve Mavi renk seçenekleri için ödememiz gereken rakam sabit olarak 2399 TL.

Konsolun öne çıkan aksesuarlarından Pro Controller için 499 TL ödeme yapmamız gerekiyor. 

İkili Joy Con‘un Gri, Neon Kırmızı ve Mavi seçenekleri için ise ödememiz gereken miktar 559 TL olarak belirlenmiş durumda. 

 

 

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler