Perşembe, Nisan 25, 2024

Nintendo Switch’in Artık Bir Kalemi Var!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Switch’in piyasaya sürülmesinden yaklaşık üç yıl sonra, Nintendo nihayet konsol için resmi bir ekran kalemi satmaya başlıyor. Yakalayış? Hala yaygın olarak bulunmuyor. Eurogamer tarafından tespit edildiği gibi, 3 Şubat 2020 itibari ile İngiltere mağazası aracılığıyla 6,99 £ (yaklaşık 54-55 Türk Lirası) fiyat etiketi ile satışa çıkıyor. Stil, Dr Kawashima’nın Nintendo Switch ve Super Mario Maker 2 için Beyin Eğitimi gibi oyunlarla uyumludur, ancak yerleştirildiği zaman konsol ile çalışmaz.

Nintendo 3DS ve Wii U gibi geçmiş Nintendo sistemleri, kutudan çıkar çıkmaz kendi kalemleri ile birlikte geliyorlar idi. Bununla birlikte, Switch için, daha önce yalnızca paket anlaşmalarında resmi bir kalem benzeri çevre birimi mevcuttu.

image
Nintendo Switch'in Artık Bir Kalemi Var! 2

Switch oyunlarının çoğu bir tane olmadan iyi çalışmasına rağmen, Mario Maker gibi oyunların konsolun avuçiçi modunda bir araçla gezinmesi daha kolaydır. Daha kesin bir deneyim isteyen oyuncular, Nintendo’nun üretmediği üçüncü marka sürümleri aramak için zorunlu bırakılmıştı. En azından şeytani seviyeleri titizlikle yapmak için parmaklarınızı kullanmaktan daha iyi olacaktır.

Ürün şu anda yalnızca İngiltere satılacak fakat ilerleyen zamanlarda Nintendo Switch satılan ülkelere gelebileceğini düşünüyoruz. Eğer konu hakkında gelişme yakalarsak sizlere haber vereceğiz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler