Çarşamba, Nisan 24, 2024

Nothing Phone (1) için Drop-Test Vakti: Geçebildi Mi?

Paylaş

silkroad gaminggentr

Son zamanların gündeme damga vuran akıllı telefon modeli Nothing Phone (1), içerisindeki donanımı ön ve arka taraftaki Gorilla Glass 5 panelin alüminyum ile çerçevelendiği bir kasa içerisinde barındırıyor. Ön ve arka panelin aynı koruma teknolojisine sahip olmasıyla iki cepheninde aynı dayanıklılığa sahip olması mümkün mü? PBKreviews isimli YouTube kanalı akıllı telefonu düşme testine tabi tuttu ve sonuçları paylaştı.

Akıllı telefon kutu içerisinden çıkan plastik bir ekran koruyucu ile birlikte geliyor ve ekran koruyucu düşme testlerinde kullanıldı. Bel yüksekliğinden bırakılan akıllı telefonun düşüş sonrasındaki durumuna gelin hep birlikte bakalım.

Nothing Phone (1); iyisin hoşsun ama seni üzerler tatlım..

Akıllı telefon ilk düşüşlerde hafif hasarlarla kurtulmayı başarıyor fakat Nothing Phone (1) kılıfsız kullanılacağı zaman büyük bir narinliğe sahip bu yüzden bu akıllı telefonu orijinal şeffaf kılıfıyla kullanmak oldukça önemli bir husus olacaktır. Ön taraftaki ekran koruyucusu işlevini çok iyi yerine getiriyor ve fazla bir hasar sağlamıyor.

Ayrıca akıllı telefonun alüminyum çerçeveleri çok hassas en düşük çarpmalarda bile boya atması yapabiliyor. Bu yüzden bu telefonu tasarımı sebebiyle kullanmak istiyorsanız güzelliği kadar hassas olan bu cihazı olabildiğince iyi korumanız ve kaliteli şeffaf kılıflar kullanmanız gerekecek.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler