Cumartesi, Nisan 27, 2024

Nothing Phone (1) Parçalanma Testi Yayınlandı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Nothing Phone (1), son zamanların en çok konuşulan akıllı telefonu olmuştu. Telefon o kadar çok konuşuldu ki daha tanıtımı görmeden telefondan sıkıldık. Tanıtımdan sonra farklı yapısıyla dikkat çeken model için tüm detayları da açıklamıştık. Şimdi sıra geldi telefonun parçalanma testlerinden konuşmaya.

Nothing Phone (1) modeli için bu testler önemli zira başta da söylediğimiz gibi telefonun farklı bir yapısı var. Başta arka kapağının şeffaf olması yetiyor.

Nothing Phone (1) Parça Parça Edildi

PBK kanalı tarafından yapılan testte, telefonun şeffaf arka kapağının kolay bir işlemle çıkarıldığını görüyoruz.

Esneyebilen arka kapak çıkarıldığı zaman, LED ışıkların da bulunduğu iç aksam karşımıza çıkıyor. Bu aşamadan sonra ise telefonu parçalarına ayırmak biraz daha zor hale geliyor.

Belli bağlantı noktalarını çıkarmak gerekiyor ancak videodan da görebileceğiniz gibi iç tasarım bir hayli karmaşık olmuş.

Nothing Phone (1)

Birçok soketi çıkarmak, ince ince çalışmak gerekiyor. Manyetik şarj bölümün sökülmesi nispeten daha kolay ancak, dikkat edilmesi gereken çok nokta var.

Böyle bakıldığı zaman PBK kanalının da telefonun tamir edilebilirlik puanını düşük tuttuğunu görüyoruz.

Ekip tamir edilebilirlik puanına 10 üzerinden sadece 3 puan vermiş. Zaten videoyu izlediğiniz zaman siz de anlayacaksınız ki iç kısımda sökülürken çok fazla detay karşınıza çıkıyor.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler