Pazartesi, Mayıs 20, 2024

NVIDIA Game Ready 552.44 Yayınlandı! Yenilik Var mı?

Paylaş

silkroad gaminggentr

Güncelleme desteği devam eden bir NVIDIA ekran kartınız varsa, sık sık yeni sürüm bildirimleri alıyorsunuzdur. Zira son dönemde NVIDIA, kısa aralıklarla yeni sürümler sunuyor. Bu durumu doğrulayacak bir gelişme daha yaşandı ve NVIDIA GeForce Game Ready 552.44 sürücüsü yayınlandı. Desteklenen ekran kartları için sunulan güncelleme, şu an ön siparişte olan Ghost of Tsushima Director’s Cut yapımına odaklanılan bir güncelleme desek yeridir. Zira çok büyük bir değişim göremedik.

NVIDIA Game Ready 552.44 ile Yapılan Tüm Düzenlemeler

Ghost of Tsushima Director's Cut

Oyunlar Destekleri

Bu sürümle beraber Ghost of Tsushima Director’s Cut yapımı için optimizasyon ayarları yapıldı. Ayrıca kısa süre sonra erişime açılacak olan Homeworld 3 yapımı için de düzenlemeler yapılmış ve optimizasyonlar tam hale getirilmiş.

Düzeltilen Sorunları

Ghost of Tsushima Director’s Cut yapımında yer alan yeniden boyutlandırılabilir Bar profil hatası giderildi.

İki oyun optimizasyonu ve yeni çıkacak bir oyun için sunulan minik bir hata düzenlemesi dışında yeni sürümün pek bir numarası yok gibi gözüküyor.

Bundan sonraki güncellemede daha ne gibi yenilikler sunulacağını bekleyip göreceğiz. Güncelleme desteğinin devam ettiği kartlarda şu an yeni sürüme erişimin açıldığını da ekleyelim.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler