Çarşamba, Nisan 24, 2024

OnePlus 10T Tanıtıldı: Özellikleri Neler?

Paylaş

silkroad gaminggentr

Hong Kong merkezli akıllı telefon üreticilerinden OnePlus, merakla beklenilen akıllı telefon modeli OnePlus 10T‘yi resmi olarak tanıttı. Şirket, aylardır internette sızıntıları dönen akıllı telefon modeli ile bu sene stratejisini değiştirmiş oldu ve bu yılın ikinci yarısında amiral gemisi haricinde bir akıllı telefon modeli piyasaya sürüyor.

Akıllı telefon 1080×2412 piksel çözünürlük sunan , HDR10+ destekli, 120Hz yenileme hızında ve 10 bit renk derinliğinde 6.7 inçlik OLED ekran ile birlikte geliyor. Gücünü Qualcomm’un Snapdragon 8 Gen 1+ yonga setinden alan OnePlus 10T, Amerika Birleşik Devletleri pazarında 8GB/16GB RAM ve 128GB/256GB dahili depolama alanı konfigürasyonları ile satışa sunulurken Hindistan pazarında yalnızca 12GB RAM ve 256GB dahili depolama alanı ile satışa sunulacak.

Yeni nesil 3D Soğutma Sistemi!

oneplus 10t soğutma
OnePlus 10T Tanıtıldı: Özellikleri Neler? 3

Akıllı telefon bunların haricinde OnePlus akıllı telefonlarda ilk kez kullanılan yeni nesil 3D Soğutma Teknolojisi ile geliyor. OnePlus 10T, arka taraftaki kamera kümesinde 8MP çözünürlüğünde ultra geniş açılı kamera, 2MP çözünürlüğünde makro kamera ve Pro modeldeki ile aynı Sony IMX789 sensörlü 48MP çözünürlüğünde ana kamerayı barındırıyor. Ön tarafta ise f/2.4 diyafram aralığına sahip 16MP çözünürlüğünde özçekim kamerası yer alıyor.

Pil Sağlığı Motoru ile gelen SuperVOOC destekli batarya!

oneplus 10t güç
OnePlus 10T Tanıtıldı: Özellikleri Neler? 4

OnePlus 10T, içerisinde barındırdığı tüm donanımın ihtiyaç duyduğu enerjiyi SuperVOOC hızlı şarj teknolojisi destekli 4800 mAh kapasiteli bataryadan sağlarken kutu içerisinde 160W’lık şarj adaptörünü sunuyor. Şirketin iddialarına göre uzun vade içerisinde hücrenin aşınmasının önemli ölçüde önüne geçilmesi için Pil Sağlığı Motoru adını verdiği bir teknoloji yer alıyor ve bu sayede batarya 1600 şarj döngüsünden sonra kapasitenin yaklaşık yüzde 80’ni korunuyor.

Akıllı telefonun ülkemizde satışa sunulup sunulmayacağını henüz bilmiyoruz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler