Perşembe, Mart 28, 2024

Oppo Reno8 Z 5G’nin Tasarımı Yayınlanan Görsel ile Ortaya Çıktı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Geçtiğimiz gün, Oppo Reno8 Z 5G‘nin Geekbench sonuçları internete sızdırılmıştı ve edindiğimiz bilgilerde akıllı telefonun Qualcomm’un Snapdragon 695 yonga setinden güç aldığını öğrenmiştik. Şimdi ise ünlü analist Evan Blass (@evleaks) aracılığı ile akıllı telefonun resmi pazarlama görüntüsüne kavuştuk ve cihazın tasarımını öğrenmiş olduk.

Reno8 Z 5G, arka panelde mat kaplamalı ve renk geçişli bir tasarım sunuyor ve Samsung Galaxy S22 serisini andıran dikdörtgen formatında içerisinde üç tane lens barındıran parlak bir kamera kümesi sunuyor. Evan Blass’a göre akıllı telefon küresel pazarlarda satışa sunulacak ve Reno7 Z 5G’nin yeniden markalanmış bir versiyonu olacak.

Telefon aslında Oppo Reno7 Z 5G’nin aynısı olacak

oppo reno8 z 5g arka tasarim
Oppo Reno8 Z 5G'nin Tasarımı Yayınlanan Görsel ile Ortaya Çıktı! 2

Belirttiğimiz gibi akıllı telefon hali hazırda satışta olan Reno7 Z 5G’nin küresel versiyonu olacak fakat ilginç olan şu ki Reno7 Z 5G ile aynı özelliklere sahip Reno8 Lite, Reno7 Lite ve Oppo F21 Pro 5G isimli başka modeller de var. Böylelikle Oppo Reno8 Z 5G, Çin merkezli akıllı telefon üreticisinin aynı teknik özellikleri sunan beşinci modeli olacak.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler